Vyberte stránku

Do prestižního souboje se Šošůvkou vstoupili naši muži před zaplněným hledištěm zcela jinak než do zápasu v Kunštátu. Od útočníků k obráncům příkladně bojovali, výborně se pohybovali a hosty v podstatě nepustili do šance. Šošůvští měli problém i s naším tvrdým terénem. I oni sice ještě v době nedávné hráli na písčitém povrchu, ale travnatému povrchu přivykli velmi rychle.

Hosté v první půli několikrát prověřili brankáře Musila, ale ten si se všemi pokusy poradil, centrované míče posbíral hlavičkář Šindelka. Možná právě proto nebylo překvapením, že největší šance měl na noze domácí útočník Dvořáček, ale levou i pravou nohou minul ve výborných pozicích branku Šošůvky.

O přestávce provedl trenér Halámek dvojí střídání, Když Šindelky nahradil Zmeko a Přikryla Saša Musil, díky čemuž následovalo přeskupení obrané formace. Na jejím výkonu to ale poznat nebylo, i po změně stran pracovala velmi dobře. Největší příležitost hostí měl talentovaný mladík Krátký, ale ve vyložené pozici si ukopl míč a Nemeškal se v další šanci ukvapil. O další příležitost obral hosty bojovník Zmeko.

Vavřinec mohl hrozit ze standartních situací, ale jejich zahrávání bylo přímo žalostné. Deset minut před koncem odpustil sudí hostím pokutový kop, který vytáhl na hranici velkého čtverce. Utkání tak skončilo spravedlivou bezbrankovou remízou.

Sestava

Musil T. – Vágner- Nečas, Moravec A., Vybíhal – Hrazdíra, Moravec R., Šindelka (45. Zmeko), Novotný – Přikryl (45. Musil A.), Dvořáček