Vyberte stránku

Autor: Petr \“Pedro\“ Vágner

Utkání dorostu se konalo na velmi špatném, blátivém terénu. První šanci měl na kopačce Březina, když jeho přímák vytěsnil jen tak tak brankář ven z brány. Jako obvykle jsme se soupeřem drželi krok prvních 25 minut. To pak utekl nejvyšší hráč na hřišti našim obráncům a nikým nehlídaný prudkou střelou k tyči, na kterou nedokázal zareagovat ani brankář Suchomel, otevřel skóre zápasu 0-1. Poté jsme byli i nadále protihráčům vyrovnaným soupeřem a do šancí jsme se dostávali po krajích zálohy, kde míč zatahovali Cupák a Fabiánek, kteří dostávali krásné balony od Kocourka a Zemacha. Hostující branku jsme ohrožovali také střelami z dálky. Po jednom z našich rohů hlavičkoval míč těsně vedle pravé tyče Michlíček.

Ve 44. minutě zahrávali hosté volný přímý kop. Ten posadil exekutor přímo na hlavu vysokého hostujícího útočníka, který to trefil přímo do brány 0-2. Ve vápně se objevili hned tři nikým nehlídaní hráči, proti kterým neměl Suchomel šanci. Po tomto gólu rozhodčí ihned odpískal konec první půlky.

Ve druhém poločase jsme chtěli něco udělat se skóre. Ale jenom co rozhodčí pískl do píšťalky, už musel Suchomel lovit míč z brány. To se po rychlé akci do pravé straně hřiště dostal až na velké vápno útočník hostí – nejlepší střelec soutěže, a svou střelou nekompromisně zvýšil na 0-3.

V 63. minutě střídal domácí útočník Petr Sedlák, místo něj naskočil Anty Nečas, který se posunul na kraj zálohy. Tímto tahem nám vzniklo nové útočné duo Fabiánek-Kozák. Jen několik minut po střídání dostal Ivo Cupák výborný míč do lajny, zavezl ho až skoro k rohu, odcentroval a Tomáš Kozák upravoval skóre na 1-3.

Poté se v 70. minutě dostali hosté do rychlého protiútoku, ve vápně lehce fauloval Tomáš Michlíček. Následnou penaltu s klidem proměnil černohorský hráč a zvýšil na 1-4.

V 80. minutě prošel celé hřiště předstoper hostí, na hranici velkého vápna vystřelil a střela prošla Suchomelovi pod rukama 1-5. Do konce utkání se už nic závažného nestalo a tak utkání skončilo rozdílem 4 branek, bohužel v náš neprospěch.

Vavřinec : Černá Hora – 1:5 (0:2) ; Kozák (Cupák)

Suchomel – Vágner – Kozák (83. Ševčík), Michlíček, Nečas P. – Cupák, Kocourek, Zemach, Fabiánek – Březina, Sedlák (63. Nečas A.)