Vyberte stránku

\"Pivovar

Výbor TJ Vavřinec si dovoluje pozvat všechny příznivce kopané na zítřejší mistrovské utkání mužů, které se hraje od 16 hodin v Blansku na stadionu na Mlýnské ulici. Soupeřem bude náš soused ze Sloupu.

Sloup je v tabulce okresního přeboru na 3. místě se ziskem 15 bodů. V posledním zápase porhrál v Lysicích 2:1, když zápas nedohrál vyloučený Hynek Jarůšek a Lysice v přesilovce strhly vedení na svou stranu. Pro Sloup to byla vůbec první prohra v této sezóně.

Sestava Sloupu: Mynařík – Brantalík, Nevřela, Trefil, Vítek (20.Helebrand) – Šváb, Sekanina, Jarůšek, Vach (70.Zouhar) – Pernica, Nečas

Naši borci prohráli minulý týden v Rudici po nevýrazném výkonu 3:0, když o tři branky prohrávali už v poločase. V sestavě se představila nová akvizice Karel Gryc, který si ale obnovil zranění a musel vystřídat.

Sponzorem utkání je Pivovar Černá Hora, který věnoval do slosování hodnotné ceny. Zápas řídí hlavní rozhodčí a asistent z okresu Brno venkov, druhým asistentem je pan Flek, delegátem utkání je pan Kobelka.

Dorost hostí Jedovnice

Předzápas mužů obstarají dorostenci, kteří přivítají tým Jedovnic. Jedovnice jsou v tabulce okresního přeboru dorostu skupiny A na 2. místě se ziskem 9. bodů. V posledním zápase porazily Jedovnice na svém hřišti Adamov 6:2 (1:0). Jejich sílu jsme si měli možnost vyzkoušet v přípravném zápase, kdy nás vyškolili 7:1. Naši dorostenci jsou v tabulce na 4. místě se ziskem 7. bodů, když naposledy vyhráli v Kotvrdovicích 1:3. Zápas začíná ve 13:15 a řídí ho pan Flek.

Žáci přivítají Černou Horu

V dopoledním utkání hostí žáci Černou Horu, která je v tabulce před nimi s jedním bodem a budou se snažit získat první podzimní body. Utkání začíná v 10 hodin dopoledne a řídí ho rozhodčí pan Jalový.