Vyberte stránku

Přípravka sehrála další utkání na půdě Lipovce. Ten se přes zimu výrazně zlepšil a v zápase si jeho opory vytvořily řadu šancí. Do vedení jsme však šli my a to hned v 9 sekundě utkání. Prakticky ihned po rozehrání si míč na soupeřovu polovinu posunul Romča Moravec a z dálky přesnou střelou překvapil brankáře. Měli jsme i další šance, ale zejména vlastní nešikovností jsme je neproměnili.

Radek Andrlík se sám před brankou připravil o jistou branku špatným zpracováním, Romča Moravec bídně zakončil své sólo proti brankáři. A Tom Gregor, stejně jako Matěj Kadlec, tak dlouho čekali se střelbou až je dostihl soupeř. V první půli dvě dobré příležitosti Lipovce vychytal brankář Zouhar.

V druhé půli začal hrát Lipovec vzadu na riziko, přesto jsme se k jejich brance dostávali velmi těžko. Velkou překážkou byl krom obránců také statný domácí brankář, který již věkem i postavou patřil do žáků a ne mezi děti. Domácí měli v druhé půli více sil a dokázali trestat naše chyby v obraně.

Jednou obráncům propadl dlouhý centr a následně nechali pohodlně zakončit domácího útočníka. Pak se brankář Zouhar jen ohlédl za střelou z dálky na kterou se mu asi nechtělo skákat. A třetí branku přidal šikovný domácí kapitán umístěnou střelou z pozice mezi třemi našimi obránci.

Náš závěrečný tlak dost utlumil urostlý brankář, který stahoval všechny centry. Přesto jsme v poslední minutě alespoň snížili. Radek Andlík se probíjel zleva a poslal míč před branku. Tam jej Roman přiťukl na zadní tyč Tomáši Gregorovi a ten z blízka dorážel.

Během zápasu nám bylo zcela bez okolků potvrzeno, že jsme patrně jediným týmem v soutěži, který do utkání přípravky neposílá žáky.

Lipovec – Vavřinec 3:2 ; Roman Moravec, Tomáš Gregor

Zouhar – Pavlíček, Kakáč, Slouka, Moravec R., Andrlík, Kadlec, Gregor, Moravec O., Čachotská, Blažek, Čejka, Kadlecová