Vyberte stránku

V dalším kole jsme zavítali na hřiště Černé Hory. Soupeř se v letošní sezóně nachází na předposledním místě s 5 body. Na zápas jsme odjížděli zatím s nejslabší účastí hráčů v jarní části. Navíc opět chyběla posila týmu Veselý.

V úvodu zápasu jsme postřehli několika změn v domácím týmu, a proto jsme volili spíše obranou hru. Po několika minutách se ale soupeř ukázal jako vyrovnaný tým. toho jsme využili a začali jsme hrát více dopředu. Po několika akcích Kováče, Přikryla a Poláka jsme si vybojovali první rohový kop. K rohovýmu praporku se postavil Kovařík a přesným centrem vybídl Dúckyho, který se nemýlil – 0:1.

Tento gól velmi nabudil naše hráče. I přesto nám však v obraně dělal stále problémy kapitán domácího týmu, který mohl hned po několik minutách vyrovnat. Jeho pokus však nepochopitelně skončil nad. V závěru poločasu se našemu týmu povedlo zvednout skóre na dvoubrankové vedení. To Polák krásně našel Honze Přikryla, který utekl obraně a sám před brankářem lechce skóroval – 0:2.

Do druhé půle jsme šli s chutí bodovat na tomto hřišti. Černá Hora udělala několik změn a bylo to vidět. Šikovný stopér, který se oběvil na záloze nám dělal velké problémy. Dobře však hrající obrana a brankář tyto pokusi zastavovali bez obdržení brány. Při jednom z útoků chytl Michal střelu a rychlým výkopem našel volného Poláka na půlce, který míč dopravil až do brány – 0:3.

Domácí se však nezdávali a po chybě stopera dokázali střelit první svoji branku – 1:3. Naši však nepolevovali a 10 minut před koncem se dostal Polák na velké vápno, kde byl faulován. Trestný kop kopal Kovařík jen do zdi, ale odražený míč se dostal k Andrlíkovi a ten dorážel přímo k tyči – 1:4.

Před závěrem se dostal ještě jednou domácí kapitán před naší bránu a upravil výsledek na 2:4. Naši kluci odehráli tento zápas velmi dobře. Snažili se a makali a díky tomu byli odměněni první letošní výhrou.

Černá Hora – Vavřinec 2:4 (0:2); Dúcky(Kovařík), Přikryl J.(Polák), Polák(Přikryl M.), Andrlík(Kovařík) žk: Vágner

Sestava

Přikryl M. – Vágner – Andrlík, Kovařík, Dúcky – Přikryl J., Šebela, Kováč, Němec O. – Polák , Šindelka

Střídali: Němec D.