Vyberte stránku

Jedovnice byly velmi silným soupeřem a jen potvrdily pozici týmu, který se každoročně pohybuje v horních patrech tabulky. Přes tyto skutečnosti jsme hráli uvolněně a odvážně díky tomu, že jsme měli jistotu záchrany v soutěži. Do vedení jsme šli po brance Miloše Dvořáčka, na kterou však vzápětí dokázal reagovat hostující střelec Janda, který z obránců udělal nejen v tomto případě pouze statisty.

Do poločasu jsme vedení dokázali strhnout zpět na svou stranu díky proměněné penaltě po faulu na Romana Šindelku. Úspěšným exekutorem byl Janíček, který v posledních zápasech velmi pookřál a konečně prodal víc než nezbytné minimum. V druhé půli se hostům podařilo výsledek otočit díky velkým hrubkám v naší obranné hře a také šikovnosti jejich hráčů. Přes nepříznivý vývoj jsme však dokázali z několikáté dobré příležitosti vytěžit vyrovnávací branku a dosáhli tak alespoň na bod za remízu 3:3.

Tým Vavřince zakončil sezonu na 12. místě tabulky se čtyřbodovým náskokem na sestupující Kotvrdovice. S koncem sezony končí i hostování hned několika hráčů, kterým jménem výboru TJ Vavřinec děkuji za spolupráci a případně se těším na její pokračování.

Vavřinec – Jedovnice 3:3 (2:1); Dvořáček, Janíček, Přikryl Roman

T. Musil – Jiří Fabiánek, Burget, Jelínek, Moravec – Dokoupil (Manoušek), Šindelka (Kakáč), Přikryl Roman, A. Musil (Zemach) – Janíček, Dvořáček