Vyberte stránku

Na podmáčeném terénu za vytrvalého deště hráli dorostenci na pohled vyrovnanou partii. Jenže domácí měli ve svém středu dominantního záložníka, který svou kvalitou o třídu převyšoval všechny ostatní borce na trávníku, rozhodčího nevyjímaje.

Domácí šli do vedení hlavou po dobře zahrané standartní situaci. Naši kontrovali o chvíli později, když Březinův rohový kop přelétl Fabiánka a Cupák jej pohotově dostal do sítě. Jen o několik minut později poslal domácí tvrdou střelou do vedení zmiňovaný borec a před půlí Lažany zvýšily vedení penaltou, která byla nařízena za faul mimo pukutové území. Na druhé straně rozhodčí evidentní faul na Cupáka jako penaltový neposoudil. I kdyby ale obě situace odpískal sudí jinak a do kabin by se odcházelo za stavu 2:2, výsledek by to zřejmě neovlivnilo. Naši hráči sice bojovali, ale bez tradičních opor Manouška a Honze Fabiánka nestačili.

Po změně stran se obraz hry nezměnil, naši borci a hráli a domácí dávali góly. Několik dobrých možností měl sice Březina, ale než by vystřelil levou nohou, raději se s míčem zamotal a tak druhý gól přidal Kocourek.

Statistika

Lažany – Vavřinec 6:2 (3:1); Cupák (Březina), Kocourek (Březina)

Sestava

Partyka – Vybíhal, Vágner, Fabiánek Jiří, Michlíček – Kocourek, Zemach, Ševčík (65. Kovařík), Cupák, Nečas – Březina