Vyberte stránku

Oproti předchozí sezoně se mění nejen hráčský kádr přípravky ale také její působiště. Sloup nevyhověl našemu přání pokračovat s účinkováním přípravky na jeho hřišti a byli jsme tedy nuceni hledat své \“domácí\“ hřiště jinde. K mému velkému překvapení a také zklamání se nám to nepodařilo. Sloup, Šošůvka, Vysočany, Vilémovice ani Ostrov nám z různých důvodů nevyšli vstříc, a tak zbyla jediná možnost. Přípravka na podzim odehraje všechna svá utkání na hřištích soupeřů.

Tým přípravky opouští Kája Zouhar, Čoko Pavlíček a Rosťa Nečas – všichni přecházejí do týmu žáků. Radek Andrlík se vrací z hostování do Sloupa. Hostování skončilo i dalším hráčům. Jmenovitě Matěji Kadlecovi, Tomáši Gregorovi a Mirkovi Sloukovi. U všech budeme usilovat o jejich setrvání v týmu.

Pro nadcházející ročník je přípravka TJ Vavřinec nasazena do Okresního přeboru sk. B. Našimi soupeři budou: Lipůvka, Olomučany, Boskovice B a dva nováčci – Blansko B a Vysočany. První utkání sezony sehrajeme na Lipůvce v pátek 28.8. v 17h. Další zápasy budou sehrány tradičně ve středu s výjimkou Boskovic, kde se hraje ve čtvrtek.

Střelecká tabulka minulé sezony:

Andrlík 28
Zmeko 22
Moravec R. 18
Kadlec 16
Gregor 10
Pavlíček 5
Moravec O. 4
Kakáč 3
Zouhar 2
Blažek 2
Slouka 1
Šamalík 1
Čejka 1