Vyberte stránku

Dost jednoznačným průběhem i výsledkem utkání se pezentovali naši přípravkáři na krásném hřišti ve Vysočanech. Zdejší nováček si po celý zápas nevěděl rady především s Romanem Moravcem, který si na hřišti dělal co si zrovna zamanul a soupeře skolil sedmi brankami! Zdatně mu sekundovala celá naše sestava a Vysočany jsme tak pustili jen do ojedinělých akcí.

Skóre otevřeli bratři Moravcovi svými brankami, za zmínku stojí zejména krásná rána mladšího Ondry. Roman pak do poločasu soupeři vstřelil ještě další čtyři branky a to střelou zblízka, z dálky, z prvního doteku i po kličce obránci. Po jedné asistenci si u těchto branek připsali Tom Gregor a Matěj Kadlec. Další branku přidal Roman dorážkou zblízka hned v úvodu druhé půle.

Sestava se pak výrazně a často měnila tak, aby se do hry dostali všichni hráči. Tom se stáhl na střed zálohy odkud míč potáhl na pravou stranu a předložil přesný centr Kryštofu Blažkovi, který poslal míč z prvního doteku do sítě. Svůj důraz pak předvedl Petr Kakáč, který potrestal nedůsledného obránce a ve skluzu mu vypíchl míč tak razantně a přesně, že skončil za zády brankáře. Další branku připravil Matěj, který přesně centroval ze strany. Petr Kakáč ještě brankáře nepropálil, ale Tom se už z dorážky nemílil.

Skóre uzavřel sám Matěj, když nejprve obešel obránce a pak přesnou střelou stanovil skóre na konečných 12:0. Výsledek je jednoznačný, hra byla velmi slušná. Marcele se v utkní nedařili její tradiční úprky po lajně, ale zase přidala trochu techniky a dokonce přesnou rozehrávku. Mirkovi také nevycházely ideálně jeho kličky na levé straně, ale zase výborně bránil svoji polovinu hřiště.

Jak vidno, nehrajeme pouze na náhodu, ale branky padají po promyšlených akcích a cílených přihrávkách. Slabiny týmu vidím stále ve slabém pohybu bez míče, kdy se hráči málo nabízejí do volného prostoru a málo ke hře využívají kraje hřiště. Zatímco vedení míče ovládá drtivá většina hráčů skvěle, zpracování zejména vysokých míčů nemají zcela \“v noze\“. Vyhráváme, přesto je určitě stále mnoho věcí, které je třeba zlepšovat!

Vysočany – Vavřinec 0:12 (0:6) ; R. Moravec 7, O. Moravec, Blažek, Kakáč, Gregor, Kadlec

Blažek (Šamalík) – Čachotská, Kakáč, Slouka – Kadlec, R. Moravec, O. Moravec, Gregor (Kadlecová, Vybíhal)