Vyberte stránku

Po skončení podzimní části soutěžního ročníku 2009/10 běží v tuto chvíli zimní přestávka, kterou hráči vyplňují odpočinkem, doléčováním zranění a tradičním sobotním fotbálkem na vavřinecké antuce – každou sobotu ve 14. hodin. Trenéři a vedení klubu se zamýšlí nad složením kádru, zimní přípravou a také se zabývají rozšířením a osvětlením antukového hřiště. Díky všem, kteří jim v tom usilovně pomáhají!

Zimní příprava našeho týmu mužů, který je momentálně na posledním, sestupovém, místě v okresním přeboru začne jako už tradičně silvestrovským fotbálkem. Tentokráte uvažujeme o formě malého turnaje na naší domácí tréninkové antuce.

Na ostro pak začneme 9. ledna, kdy by se na tréninku měli hlásit všichni hráči týmu dorostu a mužů, zimní příprava totiž bude probíhat společně. Trénovat budeme každou sobotu ve 14 hodin ve Vavřinci a přilehlém okolí ;-). V neděli od 14:30 v hale v Ráječku a jednou v týdnu pak na antukovém hřišti, které bude do té doby doufejme malinko zvětšené a osvětlené. Pokud k nám bude zima alespoň malinko přívětivá, budou součástí zimní přípravy i tradiční hokejové zápasy Býků s Tučňáky.

V rámci zimní přípravy sehraje tým mužů i několik přípravných zápasů na umělé trávě v Boskovicích. Zarezervovány jsou tyto termíny.

  • sobota 6.2. v 19:30 – Vavřinec : Lipůvka
  • sobota 20.2. v 16:00 – Ostrov : Vavřinec
  • sobota 27.2.v 20:00 – Vavřinec : ……..
  • pátek 12.3. v 19:00 – Vavřinec : ……..

V kádru mužů i dorostu dojde jistě ke změnám, ale v tuto chvíli je předčasné o nich psát.