Vyberte stránku

Jak už jsme zmínili v minulém článku, členové výboru přišli s myšlenkou zvětšit tenisovou část antukového hřiště. Na stávající ploše bylo zkrátka málo místa. Do délky se o prodloužení příliš uvažovat nedalo, proto přišlo alespoň rozšíření.

Na třech večerních brigádách dobrovolníci odstranili betonový věnec od vodovodní šachty, která nebyla po léta využívána. Odstranili obrubníky mezi tenisovým a volejbalovým hřištěm. Odstraněn byl ocelový kůl na síť pro volejbal, který bude nasazovací, stejně jako jsou nyní nasazovací kůly na tenisovou síť.

\"…ALTERNATE

Odebrali materiál z rohu u kabin a zapravili povrch hřiště do použitelného stavu. Antuka si bude žádat ještě delší čas k tomu, aby se povrch sjednotil, což bude zajištěno jen a pouze shrabováním a válením po každém fotbálku nebo tréninku.

\"…ALTERNATE

Brigády se konečně nezúčastnili pouze členové výboru TJ, ale i ostatní sportovci. Počet účastníků bigád se pohyboval kolem 15 pracovníků.

\"…ALTERNATE

Pomohli přípravkáři, žáci, dorostenci i muži, místní i přespolní. Při práci převládala dobrá nálada, odhodlání a nasazení, což potvrzují dvě zlomené násady na palici. Všem patří velký dík za odvedenou práci. Já osobně zároveň věřím, že to byla první vlaštovka a další pomoc bude následovat i od dalších sportovců. Příležitostí bude ještě dost a dost. Rozhodující síla fungující organizace totiž nemůže přicházet jen z výboru, ale zejména od členů TJ samotných!

\"…ALTERNATE

Souvislosti