Vyberte stránku

Doubravice se předvedla v dobrém světle a přestože její výkon nebyl takové kvality jako před týdnem Jedovnic, měli hosté ve svém středu vynikajícího Vladíka. Ten byl u obou gólů, tvořil hru, dokázal se dostat do zakončení a navíc i sbíral většinu výkopů jak domácího tak hostujícího týmu, jakoby měl na svém těle magnet.

Už v 10. minutě se hosté dostali do vedení, když několikrát prodloužené autové vhazování skončilo v naší síti – 0:1. Naše taktika tak vzala za své a museli jsme otevřít hru. Hosté toho umně využívali a chodili do velmi nebezpečných rychlých protiútoků. Ve 23. minutě přišla naše největší šance, když po pravé straně zatáhl míč Saša Musil, jeho centr přepustil Dvořáček Romanovi Přikrylovi, který ale v jednoznačné šanci přestřelil.

Po změně stran se obraz hry nezměnil. Když se navíc v 55. minutě obtočil okolo několika hráčů Vladík a jeho přízemní centr hosté zakončili druhou brankou, bylo v podstatě rozhodnuto. Nepříjemný pocit ze ztráty bodů umocnilo zranění Rybáře.

Statistika

Vavřinec – Doubravice 0:2 (0:1)

Novák – Měšťan, Rybář (64. Manoušek), Michlíček, Moravec – Musil A. (60. Fabiánek Jan), Musil T., Burget, Přikryl Roman – Dvořáček, Přikryl Radim