Vyberte stránku

Oslabený tým přípravky ve středu na hřišti ve Sloupě nestačil na A-tým Boskovic. Kvůli jiné akci se omluvila Marcela Čachotská, nemocný Roman Moravec mohl nastoupit pouze jako brankář a Kryštof Blažek se nedostavil bez jakékoliv omluvy. Naštěstí se v hojném počtu sešlo naše dravé mládí a na hřišti tak dostali více prostoru než v jiných zápasech.

Tradiční trojici obránců všemi silami v bránění doplňoval i střední záložník Matěj Kadlec a na útočení tak byl v podstatě sám Tomáš Gregor. Doplňovat jej měli Ondra Moravec a Lukáš Vybíhal, kteří toho však moc nenaběhali. Boskovice nás velmi snadno přehrávali v nefungující záloze, ale naši zhuštěnou obranu překonávali s velkými obtížemi. Přesto jsme několikrát nechali před brankou nekryté hráče a Boskovičtí si se zakončením uměli poradit.

Naše ojedinělé šance bez většího nebezpečí pro hosty přišly až za stavu 0:3. Ondra Moravec bez přípravy i bez přemýšlení napálil z půlky míč na branku a ten hostujícího brankáře málem přeskočil. Tom Gregor se několikrát prodral obranou s míčem, ale ztroskotal dvakrát na stoperovi a jednou na zpracování míče. Čestného gólu jsme se dočkali až v druhém poločase, když střela Toma Gregora s přispěním drnu přeskočila ruce překvapenému brankáři. Hosté nakonec zcela zaslouženě vyhráli 5:1.

Vavřinec – Boskovice 1:5 ; Tomáš Gregor

Moravec R. – Šamalík, Kakáč, Slouka – Vybíhal, Kadlec, Moravec O. – Gregor (Hruška, Čejka, Kadlecová, Blažek Matěj)