Vyberte stránku

V tomto týdnu odehráli naši přípravkáři nejen plánovaný středeční zápas s Černou Horou, ale i odložené utkání v Kunštátě. Oba soupeři patřili dle tabulky k papírově slabším a k naší velké radosti skončila obě utkání naší vysokou výhrou.

Torzo týmu rozstřílelo soupeře

Utkání s Černou Horou se hrálo na těžkém podmáčeném terénu a s dešťovými přeháňkami, které přilákaly jen velmi málo hráčů. Těžko se kombinovalo, ale naši hráči vše zvládli a soupeře udolali, přestože jsme se opět nevyhnuli několika chybám v obraně.

Vavřinec – Černá Hora 7:2; Gregor 3x,Kadlecová,Kadlec,Moravec R. a Moravec O.

Při další neomluvené absenci brankáře musel v brance zaskočit Lukáš Vybíhal a díky mnoha dalším absencím si celý zápas zahrála i Míša Kadlecová, která navíc vstřelila svoji premiérovou branku!

Kunštát byl zdatným soupeřem, přesto vysoko padl

Trenérské trio Moravec Roman, Havránek a Slouková splnilo pokyny absentujícího vedení týmu a přivezlo vysokou výhru ze hřiště Kunštátu 😉 Report ze zápasu od Romana:

Výsledek 1:6 pro nás se nerodil zrovna lehce. Na zápas jsme odjeli se 14 hráči a po příjezdu do Kunštátu jsem byl přesvědčen, že se všichni dostanou na hřiště. Opak byl pravdou. Domácí nás nenechávali hrát a už v zárodku zastavovali naše tak typické kombinační akce. Ač se hrálo na jednom z největších hřišt, bylo jako by všude málo místa. Kluci si nedokázali navzájem vyhovět, nevyužívali absolutně volného prostoru a propadávali paradoxně v osobních soubojích. Nutno dodat, že domácím hodně pomohla změna v sestavě – brankář oproti minulému zápasu hrál stopera a naše ofenzíva měla problém se s tím snad do 35 min. zápasu vyrovnat. Ale nyní k zápasu.

Kunštát – Vavřinec 1:6 (1:1)

Sestava- Blazek,Cachotská,Kakáč,Slouka,Kadlec,Gregor,Moravec O.,Moravec R.

Branky – 10.min – Gregor, 25min. – domácí vyrovnávájí z ojedinělé akce. 2.Poločas – 40. min – Moravec R. – po obléhání domácí svatyně, vzápětí jako by i s deštěm, který se snesl na Kunštát naši caparti přidali v rychlém sledu 4 branky – 2x Kadlec, 1x Gregor a sváteční střelec Slouka M.

Nakonec tedy spokojenost s výsledkem, který, jak jsem zmínil na začátku, se nerodil vůbec lehce.