Vyberte stránku

Určitě se k vám tak jako ke mě donesl poločasový rozhovor Jaromíra Bosáka s jeho kolegou spolukomentátorem Vladimírem Táborským. O přestávce Utkání mezi Boleslaví a Slavií si vzali na paškál výkon slávistů a probrali i práci vedení klubu.

V tom článku na iDnes na který odkazuji pak v rozhovoru poznamenává, že takhle nějak v podstatě mluví většina mužů, zvláště co se toho fotbalového prostředí týče. Inu taky spekulujeme, šíříme to co sme někdy slyšeli, i když jsou to zprávy neověřené a nějaké to \“vole\“ sem tam taky padne.

Ale ještě jednou se vrátím k tomu o čem vlastně hovořili. A to o situaci ve Slavii a nalili nám opravdu čistého vína. Ostatně, kdo ten zápas viděl, musel uznat, že pánové mají pravdu.

Ono je to takhle nějak podobné s celým tím naším ligovým fotbalem. Hráči si hledí toho jak vypadají, jak jsou pěkně učesaní, nagelovaní, jestli jim někde netrčí límeček, jestli drží krok s moderními trendy v oblékání a nesmí se zapomínat na solidní bourák. Čím větší tím lepší.

Fotbal samotný jako by byl jen nutné zlo. Divíte se pak, že v pohárové Evropě nejdeme od deseti k pěti, ale rovnou k nule a že lidi na fotbal nechodí? Já ne. Byl jsem po letech v Brně na fotbale na zápase s Ústím nad Labem a co tam domácí Zbrojovka předvedla, za to by měli vracet vstupné a přidat navrch odškodné za ublížení na zdraví…

Souvislosti