Vyberte stránku

Jak už jsme informovali, z funkce trenéra týmu mužů odstoupil Radek Majer. Výbor postupně oslovil místní patrioty jak bylo avizováno. Nabídku dostal Milan Kadlec, Radek Souček, Roman Šindelka a Miloš Rybář. Ani jeden ať z těch či oněch důvodů nabídku nepřijal a na lavičce Vavřince v jarní části působit nebude.

Součástí hledání nového realizačního týmu je i posílení pozice vedoucího týmu. Jako vedoucí týmu budou společně působit stávající vedoucí a prezident oddílu Aleš Blézl a Michal Rybář, který by měl postupně funkci převzít.

Michal je díky zranění kolene dlouhodobě vyřazen z aktivní činnosti. Přesto projevil chuť a zájem se okolo týmu dál pohybovat. Oproti Alešovi je poněkud mladší a má tak bližší vazby s nastupující generací hráčů ročníků 1989 – 1992. Aleš Blézl by měl předat Michalovi svoje zkušenosti a spíše se věnovat záležitostem okolo vedení oddílu.

Prozatím se vedení týmu věnuje manažer Tomáš Musil ve spolupráci právě s Michalem Rybářem. Jeden trénink v týdnu má na starosti trenér dorostu Radek Štolpa.

Zimní příprava tak nadále pokračuje modelem úterní trénink v hale, čtvrteční ve Vavřinci na tréninkovém hřišti a víkendové utkání na Dahepo Cupu.

Souvislosti