Vyberte stránku

Dnes se podařilo vedení klubu dotáhnout do úspěšného konce několik dalších jednání o pohybech hráčů, tentokráte směrem do klubu.

Nejprve se podařila dohoda s FK Apos Blansko, díky které přichází na půlroční hostování Marek Hudec a na přestup Jiří Rybář.

Marek Hudec letos absolvuje první sezónu mezi muži, je tudíž mladý a perspektivní hráč, jenž v mládí hrával i krajské soutěže. Talent tedy mít musí. Zatím ho v něm vavřinečtí trenéři bohužel marně hledají. Možná až začne Marek hledat sám, něco se podaří najít. Marek může nastupovat v útoku, záloze i obraně, ale ani v jedné formaci prozatím nepřesvědčil

Jirka Rybář si ve Vavřinci našel děvče, i v kabině se zabydlel velmi rychle, navíc mu to jde i na hřišti. Proto se vedení klubu po dohodě s Jirkou snažilo o přestup a ten se podařil. Rybář může nastupovat jak v obraně, tak v záloze, je pracovitý, pohyblivý a rád kombinuje. Jiří by se měl stát jedním z pilířů nastupující generace v týmu mužů.

Radim Slouka přichází ze Sloupu také na půlroční hostování. Bratr spolehlivého obránce Petra Slouky měl dlouhodobé zdravotní potíže, které by už ale měly být zažehnány. Ve Sloupu nedostával dostatek příležitostí a tak se pokusí prosadit ve vavřinecké útočné formaci.