Vyberte stránku

Poprvé nastoupil Anty Načas ml. v základní sestavě za muže a hned se mu podařilo skórovat. K bodovému zisku to ale nevedlo, Olomučany zvítězily 3:1.

Už v páté minutě se radovali domácí, když autové vhazování přeletělo střed obrany a Navrkal nedal Musilovi šanci – 1:0. Už ve 12. minutě ale srovnal zmíněný Tonda Nečas, když si posunul Přikrylovu narážečku a nepovedeným obloučkem skóroval – 1:1.

Domácí byli lepším týmem, ale naši hráči využívali možností k zaútočení. Dvakrát se dostal do zakončení Michlíček. Poprvé skončila jeho střela na spojnici, podruhé ji tečoval mimo tyče obránce. Březina svůj střelecký pokus poslal až na pole.

Domácí měli šancí více. Přímý kop Dvořáčka ale skončil na tyči, ostrá střelba po rohovém kopu pak podvakráte vedle.

Po změně stran vavřinečtí borci postupně uvadali a na hřišti bylo rázem vidět, který tým přes zimu poctivě trénoval a který ne. A tak postupně fyzicky odešli Kočí, Michlíček, Březina, Nečas, s krokem šetřil i zkušený (a fyzicky připravený) Přikryl.

Domácí tlak se stupňoval a když podruhé v utkání chyboval jinak výborný Nowak bylo 2:1. Vavřinec neměl na obrat sílu a hra vabang přinesla třetí gól v naší síti.

Statistika

Olomučany – Vavřinec 3:1 (1:1); 12. Nečas (Přikryl Radim); ŽK: Nowak, Přikryl

Musil T. – Slouka P., Nowak, Burget, Rybář J. – Michlíček, Moravec, Kočí M., Nečas (64. Fabiánek Jan) – Přikryl Radim, Březina

Nenastoupili – Fabiánek Jiří, Slouka R., Kakáč, Musil A., Hudec, Kočí R.