Vyberte stránku

Vzhledem k velmi početné marodce, která nás trápí již několik týdnů, jsme až doteď uvažovali o rozšíření stávajícího kádru. Hned ve třech utkáních z pěti odehraných jsme měli velké problémy dát dohromady slušnou sestavu a například Libor Novák si kvůli zápasu ve Vískách zkrátil dovolenou (děkuji tolerantní manželce za pochopení ;-)).

Ač to zní neuvěřitelně, kádr TJV čítá 20 jmen. Bohužel jsme pravděpodobně na celý podzim přišli o nemocného Michala Kočího. Dlouhodobě s kolenem laboruje Vlasta Zemach a zdravotní obtíže velmi limitují i Miloše Dvořáčka. Pětizápasovou pauzu si užíval také Jirka Fabiánek, který by se měl od 13.9. zapojit do přípravy. K dlouhodobým marodům se přidala zranění Tondy Moravce a Jirky Rybáře a na problémy tak bylo zaděláno.

V současnosti se zdravotní stav (a po dovolených snad i přístup) hráčů zlepšil a vzhledem k dosavadním výsledkům se výbor TJV rozhodl stávající kádr dále nerozšiřovat. Tým nyní stojí předevších na kmenových hráčích TJV, na hostování je zde pouze Petr Beneš z Blanska. V týmu jsou zastoupeny všechny věkové kategorie, přičemž je velmi potěšující převaha hráčů ve věku do 25 let. Z kmenových hráčů působí v jiných klubech Roman Přikryl a dorostenecké duo Kovařík – Kočí.

Kádr TJV:

Brankáři:
Musil
Partyka

Obránci:
Moravec
Burget
Nowak
Rybář J.
Vágner
Slouka

Záložníci:
Fabiánek Jan
Kočí Michael
Michlíček
Nečas
Kakáč
Fabiánek Jiří
Beneš
Zemach
Novák

Útočníci:
Přikryl Radim
Březina
Dvořáček