Vyberte stránku

Kunštát byl v zápase týmem lepším a možná i po zásluze zvítězil. Přesto mohli naši hráči dovést alespoň bod, v průběhu utkání ho totiž měli na dosah. Vedení se domácí ujali po přímém kopu a z ofsajdu. Po půlhodince vedli o dva góly. Do šatny snížil po samostatné akci a pěkné střele Tonda Moravec, který se do sestavy vrátil po zažívacích potížích.

Po změně stran domácí zvýšili náskok na 3:1, pak ale začala ordinovat útočná dvojice Klimeš – Přikryl. Tentokrát to byl ale Roman Přikryl, který dvakrát skóroval a vyrovnal na 3:3. Radim totiž dostal po vyloučení proti Vískám trest. Domácí prostřídali a poslali do hry hráče A týmu. Výsledek se dostavil v podobě gólu na 4:3, při kterém ale hráč clonil gólmanovi Musilovi ve výhledu v evidentním ofsajdovém postavení. Gól ovšem platil. Pojistku pak přidal v samém závěru dalším nešťastným vlastencem Jirka Vybíhal, který tak pomalu dohání v tabulce střelců bratry Přikrylovy.

Statistika

Kunštát B – Vavřinec 5:3 (2:1); Góly: Přikryl Roman 2x, Moravec

Sestava: Musil – Moravec, Pokoj, Burget, Vybíhal – Nečas, Přikryl Roman., Fabiánek Jan, Vágner – Kakáč (46. Rybář), Klimeš