Vyberte stránku

Vavřinečtí odjížděli na zápas s vědomím, že Cetkovice patří k tomu fotbalově lepšímu, co čtvrtá třída nabízí. K větším obavám však nebyl důvod, protože Benfika již v probíhající sezóně také prokázala své kvality. Starosti tak zastupujícímu kouči Zmekovi dělal jen zdravotní stav poloviny hráčského kádru, který po prohýřené noci připomínal spíše osazenstvo záchytné stanice. Protože se utkání hrálo současně s „Áčkem“, byly do týmu povolány zkušené posily.

Roman Moravec a Anty Nečas již pravidelně zřejmě nastupovat nebudou, ale při podobných příležitostech dají rádi vzpomenout na svá fotbalová galapředstavení v barvách Vavřince. Saša Musil se tak po delší době vzdal populárního dresu s číslem 7 a propůjčil jej jeho dřívějšíu dlouholetému majiteli. Po zranění nastoupil poprvé i David Staněk, který v létě přišel na hostování z Ráječka. Ještě v první půli si však přivodil další zranění a zřejmě nám bude opět několik týdnů chybět.

Zápas samotný nabídl spoustu šancí a jak je v Benfice zvykem tak také hromadu gólů. Hned v úvodu nás poslal do vedení kanonýr Marek Hudec, který dopravil míč do sítě po přistrčení Moravce. Domácí však nezůstávali pozadu a během pěti minut otočili skóre dvěma brankami Letfuse. V 17. minutě vyrovnal skóre na 2:2 Anty Nečas, který se nejrychleji zorientoval před brankou po přihrávce Marka Hudce.

Po faulu na Staňka a trestném kopu Romana Moravce jsme šli po druhé do vedení, ale Cetkovice dokázaly znovu velmi brzy odpovědět a poločasové skóre se tak zastavilo za stavu 3:3. Druhá půle nabídla několik šancí na obou stranách. Z vavřineckých po gólu sahali zejména útočníci Březina a Hudec, ale skóre se již neměnilo a Benfika tak veze z Cetkovic bod.

Cetkovice – Vavřinec B 3:3 (3:3)

Branky: Hudec, Anty Nečas st., Moravec Roman st.

Sestava: Novák – Slouka, Rybář M., Burget, Kočí – Musil A., Moravec R. st., Nečas A. st. (Kubík), Fabiánek Jiří – Hudec (Kočí R.), Staněk (Březina)

Realizační tým: Zmeko Pavel, Šindelka René