Vyberte stránku

Už cestou do Lomnice jsem si vzpomněl na výlety do Úsobrna,kde také jedete přes dva okresy než se dostanete k soupeři. Možná je to jen můj názor, ale když už je to Brno-venkov, mají hrát jejich soutěž. Cesta na hřiště byla dobře značená, ale v lesíku málokdo věřil, že jede dobře.

Bohužel na utkání přijeli jen hráči bez trenéra, vedoucího mužstva, takže vše včetně zápisu museli kluci zvládnout sami. Kustod Korba se postaral o pitný režim tak dobře, že ho zamkli v kabinách a musel lézt oknem ven.

Utkání jsme začali vlažně, v podstatě jako celý zápas. Na nerovném a vlhkém trávníku nám dělalo problém zpracování, nahrávky a hlavně neúnavní domácí, kteří ač hráli celý zápas v deseti lidech, tak nás co se týče agresivity a fyzičky předčili. Posílení hráči z \“A\“ týmu nebylo na naší hře příliš znát, kluci jsou zřejmě z formy. V prvním poločase jsme předvedli několik střel, ale vše pochytal brankář nebo šly vedle. Domácí hrozili z rychlých brejků a někdy jsme měli opravdu namále. K oživení útoku jsme poslali do útoku v 37. minutě T.Michlíčka a z rohového kopu jsme se dostali do vedení, kdy se trefil hlavou V.Kovařík a to v 42. minutě. Do poločasu se již skóre neměnilo.

Ve druhém poločase jsme chtěli oživit záložní řadu, ale dřív než se tak stalo tak snad v 46. minutě jsme po zmatcích v obraně inkasovali na 1:1. V 55. minutě nastoupil R.Moravec a v záloze se to trošku spravilo, bohužel Roman z několika střel nedokázal dát branku, hlavně i díky domácímu brankářovi. V 60. minutě už jsme nemohli na lavičce poslouchat taktiku A. Musila a pustili ho na hřiště, ale moc jsme si nepomohli, po pravé straně zálohy už to nešlo vůbec, ani Pedro neměl svůj den, který byl střídán právě Sašem. K posílení ofenzivy jsme ještě provedli střídání v 75. minutě kdy kanonýra M. Hudce vystřídal tvrdý hráč J. Fabiánek. Domácí měli stále dost sil a připomínám, že v deseti a měli šance rozhodnout.

Utkání jsme neodehráli vůbec dobře, chyběla agresivita, chuť hrát a musím říct, že chyběl trenér, který by je pořádně seřval. Za remízu můžeme být rádi.

Lomnice-Vavřinec 1:1 (0:1); Branka:Vít Kovařík

Sestava: Novák – Kočí M., Rybář M., Rybář J., Burget R. – Vágner P., Kakáč T., Fabiánek Jan, Kovařík V. – Březina L., Hudec M.

Střídání: Březina – 37.Michlíček, Kakáč – 55. Moravec R., Vágner P.- 60. Musil A., Hudec – 75.Fabiánek Jiří

Nenastoupil: Slouka Petr