Vyberte stránku

První půli začal Vavřinec vlažně, soupeře však i přesto nepustil k ohrožení brány. Krajním záložníkům se nedařilo hrát podle pokynů trenéra, nakopnuté míče odvracel zkušený stoper nebo je nedokázali útočníci delší dobu udržet na svých kopačkách.

V. 15. minutě rozehrávali domácí rohový kop. Po neshodě Kočího s Rybářem se k míči dostal domácí hráč a s pomocí Kakáčovy teče skončil míč v síti – 1:0.

Po inkasované brance Befika zabrala. Zlepšený pohyb v útočné fázi přinesl několik dobrých příležitostí. V té největší se ocitl Hudec, ale sám před brankářem přestřelil. V závěru poločasu zahrával Rosťa Burget přímý kop v dobré pozici po faulu na Zmeka, jenže trefil pouze břevno.

Skalice se po změně stran soustředila na ubránění hubeného náskoku, Vavřinec převzal iniciativu a vypracoval si výraznou převahu. Do několika šancí se dostali útočníci Zmeko a Hudec, ale nebylo jim přáno. V závěru zahrozili domácí z několika brejků, gólman Radim Kočí ale svůj tým podržel.

Utkání zakončil rozhodčí se slovy \“Vavřinci dnes nepomůže ani dvacetiminutové nastavení.\“

Nejdůležitější je ale stmelování týmu, a proto se Benfika vydala na zápas do Olomučan, kde podpořila Áčko a postarala se o pěknou atmosféru. Zejména skandovaný pokřik ZELENÁ – BÍLÁ nakopl hráče k závěrečnému náporu. Bohužel i Áčko ten den nabilo slepými.

Report dodal Tomáš Kakáč. Díky!

Statistika

Skalice B – Benfika Vavřinec 1:0 (1:0)

Sestava

Kočí R. – Slouka (75. Novák), Rybář, Kakáč, Fabiánek Jiří – Růžička (46. Kubík), Burget, Vágner, Musil A. (46. Nečas) – Zmeko, Hudec