Vyberte stránku

Jedovnice

V Jedovnicích čekalo na naše hráče úmorné vedro i těžký soupeř. Domácí hýřili pohybem kupředu, na naši branku se valila jedna útočná lavina za druhou. Hodně se hrálo na naší polovině a odolávali sme zuby nehty. Po čtvrthodince si Sedláček povodil Kovaříka a píchnul míč bodlem k bližší tyči Musilovy branky – 1:0.

Domácí fotbalisté při myšlenkách na útočnou hru zapomínali na zadní vrátka a tak přicházely i naše šance, jenže jejich zakončení bylo špatné. Zařízení se nám trefit nepodařilo a když ano, domácí brankář Toncer míč lapil. Po půlhodince udeřili domácí podruhé, když jeden z mála rychlých kontrů domácích zakončil Roman Přikryl nefaulem, po kterém se kopala penalta – 2:0.

Druhá půle se nesla v podobném duchu jako ta první, byť domácí ukolébáni dostatečným vedením už nebyli tak hladoví po dalším gólu. Naše šance se ale gólového zakončení nedočkaly a tak Jedovnice přidaly třetí gól a bylo rozhodnuto – 3:0.

Statistika

Jedovnice – Vavřinec 3:0 (2:0); Rozhodčí: Manoušek, Kočí

Sestava: Musil – Michlíček(75. Vybíhal), Přikryl Roman ©, Rybář M., Moravec – Nečas, Fabiánek Jan, Sígl, Kovařík – Klimeš Přikryl Radim