Vyberte stránku

jedovnice15-1V obou našich zápasových sadách dresů je celkem osmnáct čísel. Číslo 1 a 18 je vyhrazeno pro brankáře a dalších šestnáct čísel pro hráče do pole. Přesto se v prvních zápasech jarní části na některé hráče nedostalo a seděli na tribuně. Od té doby uplynulo jen pár týdnů a před zápasem v Jedovnicích sestavíme s velkými problémy základní jedenáctku a na střídání jsou připraveni dva dorostenci.

Jedovnice mají kvalitu hráčského kádru vysokou, ne náhodou hrají o postup do vyšší soutěže. Když chcete v zápase na jejich hřišti držet krok, potřebujete silnou, kompletní sestavu. V té naší chyběli pro pracovní povinnosti Radim Přikryl, Rychnovský, Michal Rybář, Růžička. Pro zranění či nemoc Roman Přikryl, Vybíhal, Slouka, Kubík, pro karetní trest Jiří Fabiánek. Nemohl pomoci ani Březina, který skládal těžkou zkoušku.

Není proti divu, že domácí měli velkou převahu. Hodně útočili po stranách a posílali nebezpečné míče do pokutového území na zakončení hlavou i nohou. Po čtvrthodince vstřelili první gól a po další čtvrthodince druhý. Naše útočné akce končily náznakem šance, nebo zakončením do ochranné sítě, případně k hrázi rybníka Olšovec. Nemohli jsme se prosadit po zemi kombinační hrou, nedokázali jsme posbírat nakopnuté míče.

Po změně stran brzy domácí přidali další dva góly, čímž definitivně rozhodli zápas. Nám se zranil obránce Martin Gregor a na hřiště musel dorostenec Matěj Kadlec. I domácí prostřídali a jejich náhradníci chtěli ukázat, že patří do základní sestavy, přičemž jim nic nechybělo ve fotbalových dovednostech. A tak třeba střídající Sedláček, silně větral naši levou stranu hřiště. Výsledkem byly další dva góly v naší síti před vysvobozujícím závěrečným hvizdem sudího Roučky.

Souvislosti

Fcb SK Jedovnice – SK Jedovnice A – Vavřinec 6 : 0 ( 2 : 0 )

Statistika

Jedovnice – Vavřinec 6:0 (2:0); Rozhodčí: Roučka, Hřava, Hřebíček

Sestava: Musil – Michlíček, Gregor (60. Kadlec), Randula (c), Rybář J. – Voráč, Fabiánek Jan, Nečas, Kovařík – Novák, Hudec

Nenastoupil: Kakáč Petr

Kouč: Štolpa