Vyberte stránku

Složení našeho týmu bylo v zápase v Kunštátě o dost lepší než přede dvěma dny v Jedovnicích, výsledek byl ale v podstatě stejný. Prohráli jsme opět vysoko, byť tentokrát o gól méně. Soupeř asi nebyl tak fotbalový jako Jedovnice, ale o to běhavější. Domácí předvedli totální napadání, které jsem v Okresním přeboru snad ještě neviděl a během úvodní čtvrthodinky si vytvořili snad osm vyložených šancí. Jednou zakončili nepřesně, podruhé lapil gól Musil, jindy pomohla branková konstrukce a tak bylo stále 0:0.

Pak přišla naše čtvrthodinka, když Michlíčkův pas našel Radima Přikryla, který ale minul cíl. Další standartní situace našla opět kanonýra Přikryla, ale ten hlavou minul a podobně si počínal i při trestném kopu z velmi dobré pozice – minul. Poté se obranou domácích prosmýkl Jan Fabiánek a byl zastaven faulem. Rozhodčí Prudil vytáhl kartu žluté barvy, neboť tvrdil, že faulující stoper nebyl posledním hráčem. Asi měl na mysli gólmana… Ve druhé půli si sice podobně počínal při zákroku Randuly, ale jen tím přiznal svoji chybu.

Tím byly ale naše možnosti ke vstřelení gólu vyčerpány a na hřišti opět bylo jen jedno mužstvo – Kunštát. Domácí do půle vedli 2:0, po přestávce přidali další tři góly a my v týmu vedeme debaty čím to bylo způsobeno. Jestli naší slabou hrou, kdy jsme si nepřihráli na dva metry, nedokázali jsme přikrýt hráče ve velkém čtverci, špatným pohybem nebo naším připosráním z kvality soupeře, nebo jeho skutečnou kvalitou. Pravda bude asi někde mezi.

Na závěr si neodpustím jedno rýpnutí do našeho soupeře. Na jejich oficiálních stránkách zveřejnili reportáž z našeho vzájemného zápasu, kde ovšem nesedí sestava s tou která ve skutečnosti k zápasu nastoupila. Už i my ve Vavřinci totiž známe hráče Kunštátu a víme kdo na hřišti opravdu byl. Pak se možná nemůžeme divit, že Kunštát hrál lépe jak Jedovnice, ale o postup nebojuje…

Statistika

Kunštát B – Vavřinec 5:0 (2:0); ŽK: Randula; Rozhodčí: Prudil, Nečas,

Sestava: Musil – Michlíček, Randula (c), Rychnovský, Rybář J. – Nečas, Fabiánek Jan & Jiří (70. Voráč), Kovařík – Novák (60. Hudec), Přikryl

Kouč: Štolpa, Hudec Martin