Vyberte stránku

prvni-trenink-2017V úterý 19. července zahájily oba týmy mužů společnou letní přípravu na nadcházející sezónu 2016/17. Pod novým trenérem, s několika novými tvářemi v kádru a v nové soutěži.

Trenér Libor Novák přivítal celkem devatenáct hráčů a po krátké úvodní řeči nastal ostrý trénink.

Po loňské nevydařené sezóně došlo v kádru k několika změnám. Hostování ukončili Radek Randula, Michal Tajnai a Lukáš Rychnovský. V posledním zápase si zlomil zánártní kůstku Radim Kočí, který po uzdravení podstoupí další operaci s touto zlomeninou nesouvisející. Díky tomu bude dlouhodobě chybět.

V rámci volného pohybu hráčů přišel Richard Němec, Petr Ondráček, Zdeněk Benke a Tomáš Vrana. Do klubu se po půlročním hostování v Olomučanech vrátil Vít Kovařík. Novou tváří je nově zaregistrovaný Jakub Kolmačka a jednání o dalších hráčích nadále pokračují. Díky těmto příchodům jsme mohli i pro nadcházející sezónu přihlásit dva týmy mužů.

Tréninkový dril zpestří hráčům účast na turnaji ve Vilémovicích v neděli 24. července, kterého se zúčastní domácí Vilémovice, Lažánky, Dorost Ráječka a náš tým. O týden později by se ve Vavřinci měly představit Chudčice a první srpnový víkend sehrají naši hráči pohárový zápas s Lipůvkou.

Mistrovskou sezónu začnou vavřinečtí hráči na pouť 13. – 14. srpna. Áčko hraje proti Kotvrdovicícm a Juniorka proti Jedovnicím B.