Vyberte stránku

V první domácím utkání přivítali naši muži Vranovou. Zápas začali už v půl druhé, aby hráči kteří si dostatečně nezahrají v prvním týmu, měli možnost nastoupit v následujícím zápase za B tým.

V sestavě se neobjevil Vít Kovařík, který si v minulém zápase obnovil zranění z přípravného zápasu v Šošůvce a vypadá to na delší rekonvalescenci. V sestavě se tak na postu pravého obránce objevil Radim Manoušek a Richard Němec se posunul do středu zálohy.

Vavřinec se snažil držet míč, kombinovat a vést útoky hlavně po křídelních prostorech. V přípravných zápasech se dobrými výkony blýskl jak Hudec tak Kadlec a tak dostali od trenéra Nováka důvěru, jenže ani jednomu se příliš nedařilo. Hosté z Vranové pozorně bránili a tak veškeré akce končily před pokutovým územím, částečně i vinou našich nepřesností.

K vidění tak nebyl žádný skvělý fotbal, na hřišti převažovaly ostré osobní souboje, nervozita a nepřesnosti. Diváci na tribuně tak spíše trpěli, než by se bavili. Přesto se do dvou šancí dostal Dominik Zmeko, přičemž ta druhá po gólu doslova volala. Dominik ale zamířil vedle branky.

Do druhého poločasu trenér Novák poslal Radima Kočího a Zdeňka Růžičku, kteří nahradili Hudce a Michaela Kočího. Střídaní se podařilo, náhradníci hru oživili. Vavřinec zlepšil pohyb, měl více ze hry, ale gólovou šanci v podstatě žádnou. Hosté hrozili rychlými protiútoky do otevřené obrany. Při jednom takovém se z pravého křídla prosadil hostující útočník Roman Krčil. Než mu stačil střelu zblokovat stoper Rybář, Krčil napálil míč bodlem pod břevno a gólman Musil nestačil včas zareagovat – 0:1.

Po čtvrthodince Vavřinec srovnal, když se v nepřehledné situaci před brankou nejlépe zorientoval Radim Kočí a dotlačil míč do sítě – 1:1. Další gól už k vidění nebyl a tak Vavřinec s Vranovou opět jen remizoval.

Poznámky

  • Vít Kovařík nenastoupil pro zranění
  • Roman a Radim Přikrylovi obdrželi ŽK za řeči

Statistika

Vavřinec – Vranová 1:1 (0:0); Góly: 63. Kočí R. – 48. Krčil; ŽK: Přikryl Roman, Přikryl Radim, Zmeko D., Rybář, Němec; Rozhodčí: Brach P., Brach J., Machorek, Návštěva: 60 diváků

Sestava: Musil – Manoušek, Přikryl Roman (c), Rybář, Nečas – Kadlec, Kočí M. (46. Růžička), Němec, Hudec (46. Kočí R.) – Zmeko D., Přikryl Radim

Nenastoupili: Vágner, Kakáč T.,

Trenér: Libor Novák