Vyberte stránku

V sobotu 17. listopadu jsme provedli tradiční podzimní brigádu, zaměřenou na pravidelnou údržbu i zazimování sportovního areálu. Sobotní dopoledne bylo sice chladné, přesto teplota nebyla pod nulou a krásně svítilo sluníčko. Díky tomu, že jsme lavečky odmontovali a uklidili v předstihu, mohli jsme se věnovat ostatním činnostem. Zasloužili se o to starší páni i hráči týmu mužů pod taktovkou Jirky Vybíhala.

Na brigádě jsme tedy uklidili v kabinách, vyčistili okapy, uklidili kůly od sítí na antukovém hřišti, sundali sítě ze zápasových branek, uklidili lavečky z dětského hřiště. Listí v předstihu pohrabal strojně na hromady Radim Kočí, brigádníci ho tak nakládali do připravených kontejnerů a vyhrabovali z nepřístupných míst mezi lavečkami, okolo plotů a podobně. Odstranili jsme část lebedy z antukového hřiště, zkušebně jsme opravili i kousek drenáže na hlavním hřišti.

Brigádníky povzbudil svou návštěvou i nový starosta Petr Nečas. Pro všechny pracovníky byly u Krbu připraveny teplé i studené nápoje. Přípravkáři si po brigádě ještě zahráli s trenérem fotbálek, dospěláci si poseděli v teple u krbu. Všem pomocníkům děkujeme!

Účastníci brigády

Tomáš Musil, Jiří Vybíhal, Aleš Blézl, Michaela Blézlová, Libor Novák, Tomáš Kakáč, Petr Vágner, Jiří Fabiánek, Jan Fabiánek, Martin Hudec, Radek Štolpa, Marek Hudec, Matěj Kadlec, Roman Šindelka ml., Antonín Moravec ml., René Šindelka, Zdeněk Kakáč, Rudolf Meluzín, hráči a hráčky přípravky i ještě menší omladina