Vyberte stránku

Pod vedením trenérského dua Ruda Halámek – Antonín Moravec st. Začne v sobotu 6.1.2007 příprava na jarní část sezóny 2006/2007. Jelikož suverénně nevévodíme tabulce 3. třídy, je zřejmé, že se nám fyzická kondice získaná z naběhaných kilometrů jistě bude na jaře hodit. Mužstvo mužů by nemělo doznat výraznějších změn. Vyhlédnuté posily Baroš, Zápotočný a Bolf pravděpodobně zakotví jinde, a tak se naši trenéři budou pravděpodobně spoléhat na stejné tváře jako na podzim.

Opory týmu sice stále vyhrožují odchodem do důchodu, avšak my mladší doufáme, že budou mít k fotbalu stejný přístup jako věrný Antonín \“Anti\“ Nečas, který prohlašuje, že dokud mu to aspoň trošku půjde, tak neskončí.

Zároveň se snažíme o doplnění kádru. První vyhlédnutou posilou je Jan Konečný z Blanska. Je to zkušený středový hráč, který nastupoval dlouhá léta za Metru Blansko v 1.B třídě a ještě nedávno hrál za Ostrov u Macochy.

Kádr doplní také mladé a nadějné tváře, které mají zájem o fotbal a především o ten vavřinecký. Začít trénovat stabilně s A mužstvem by měl Petr Slouka z Obůrky, který si s námi již několikrát zatrénoval na podzim a velké naděje vkládáme do našeho dorostence Pavla Nečase, který ještě v nadcházející sezóně bude nastupovat za zdejší dorostenecké družstvo.