Vyberte stránku

Již před zápasem jsme počítali ztráty v našich řadách. Kvůli zraněním a pracovní vytíženosti jsme postrádali 5 hráčů, což se promítlo do sestavy. Náš soupeř – \“B\“ tým Boskovic – byl na blanenském trávníku více doma než my, neboť na něm o týden dříve sehrál úspěšně své první utkání sezony. Do zápasu také vstoupil aktivněji a úvod zápasu se nesl ve znamení snahy Boskovic o brzký gól. Všechny pokusy však končily na brankáři Musilovi nebo mimo tři tyče jeho branky. Nejslibněji vypadala střela zpoza vápna, kterou lehkou tečí vytěsnil na tyč Tomáš Musil.

Hra se pak vyrovnala a osmělili jsme se i my. Dalekonosný pokus Romana Šindelky byl nepřesný. Fabiánkův únik po přihrávce z pravé strany Jirka zakončil velmi slabou střelou. První branka padla po nezaviněné ruce v našem vápně z penalty. Na naše vyrovnání si 80 přihlížejících diváků muselo počkat téměř do poločasu, kdy se po závaru ve vápně míč odrazil k Sašovi Musilovi a ten jej nekompromisně nasměroval do sítě.

V druhé půli hosté z Boskovic drželi více míč a snažili se vcelku bezzubě probít naší obranou. My jsme hrozili především z brejků a standardních situací. Přímý kop Klimeše s námahou vyrazil golman hostů a další přímák v podání Romana Šindelky skončil těsně vedle. Hosté kontrovali slabou střelou z úhlu a několika nezakončenými rychlými kontry. Po jednom z nich si míč vzal Tonda Moravec, prošel s ním přes půl hřiště a přiťuknul Klimešovi, který odcentroval. Tonda míč v souboji s obranou přizvedl k volnému Dvořáčkovi a ten neměl problém ze dvou kroků zakončit – 2:1!

Další velkou šanci už Miloš neproměnil. Po perfektně načasované přihrávce zleva postupoval sám na brankáře. Jeho střela se však mezi tyče nevešla. Hostující Žilka pak neudžel nervy na uzdě a nechal se zbytečně vyloučit. Na hře Boskovic se to však neprojevilo a dál se snažili propracovat se fotbalově k naší brance. Naše obrana však zůstala pevná až do konce a my tak slavili druhé vítězství v sezóně.

Vavřinec – Boskovice \“B\“ 2:1 ; A. Musil, Dvořáček

Musil T. – Burget – Přikryl (P. Nečas), Jelínek, A. Moravec – Fabiánek Jiří, Šindelka a Šindelka, Klimeš, A. Musil – Dvořáček (Kakáč)

Nenastoupil: Libor Novák