Vyberte stránku

Po delší době se do víru fotbalových zápasů zapojili i staří páni TJ Vavřinec, kteří v sobotu 24.5. sehráli přátelské utkání na hřišti Kotvrdovic, paradoxně den před důležitým zápasem našich mužů právě s Kotvrdovicemi.

\"…ALTERNATE

Nově tvořící se tým starších pánů tvořila parta silný ročník narození 1972, nechyběli ani fotbaloví matadoři Tony Moravec a Pepé Slouka.

\"…ALTERNATE Antonín Moravec st. a Miroslav Musil

Utkání začalo ve vysokém tempu. Bylo poznat, že domácí Kotvrdovice už spolu nějakou dobu hrají, naopak u našich se projevila menší rozehranost a malý počet hráčů na střídačce. První gól vstřelili domácí a vytvořili si i více šancí, ale minutu před koncem poločasu se nám podařilo vyrovnat a šli jsme do kabin za stavu 1:1.

Ve druhém poločase se naši hráči sehráli a bylo to poznat, byli jsme lepší a hlavně jsme dávali branky a to krásné. Celé utkání se odehrálo s nasazením a bylo k vidění spoustu krásných akcí, rozhodlo zřejmě i to, že jsme měli věkově mladší mužstvo a konečný výsledek 2:6 pro TJ Vavřinec byl za druhý poločas zasloužený. Všichni si zápas určitě užili, už se těšíme na zápasy starých pánů na hřišti ve Vavřinci.

Kotvrdovice – Vavřinec 2:6 (1:1)

Sestava: Sotolář – Kala Z. Kakáč J. Nečas M. Slouka J.- Vágner A. Nečas A. Kakáč I. Zmeko P.- Moravec A. Zouhar M.

Střídající: Šindelka Re. Burget R.

\"…ALTERNATE Tribuna trenérů

\"…ALTERNATE Těsně před nástupem na hřiště

\"…ALTERNATE Rohový kop

\"…ALTERNATE Zbyňa Kala

\"…ALTERNATE Ivoš Kakáč

\"…ALTERNATE Anonín Moravec st.

\"…ALTERNATE Aleš Vágner

\"…ALTERNATE Milan Nečas a Sláva Sotolář

\"…ALTERNATE Předzápasová porada a kontrola obutí

\"…ALTERNATE Nezbytná rozcvička