Vyberte stránku

S posledním týmem tabulky to měl být na domácím hřišti jednoznačný zápas. Jenže v úvodu byli lepší hosté a vypracovali snad tři gólové příležitosti, v jejich zakončení si ale počínali velmi nepřesně. Po chvíli se osmělili naši hráči a hned první větší šance skončila brankou, to když Zemach poslal přihrávku do běhu Radimu Manouškovi, který se nemýlil – 1:0. Jen o chvíli později přidal druhý gól Březina, kterého našel dlouhým pasem obránce Michlíček – 2:0. Třetí gól přidal opět Manoušek, když vystihl malou domů olomučanských obránců, před gólmanem se zmocnil míče a skóroval – 3:0. Po dvaceti minutách hry tak bylo o výsledku zápasu v podstatě rozhodnuto. Do přestávky přidal ještě gól Honza Fabiánek střelou pod padajícím gólmanem. Pátý gól přidal Lukáš Březina, když poslal do sítě vyraženou Nečasovu střelu. Hosté zahrozili v podstatě pouze ze starndartních situací, které ale zahrávali vskutku výborně.

Po jednoznačeném poločase tempo hry opadlo. Hlavní rozhodčí neuznal regulérní Zemachův gól, pro vymyšlené postavení mimo hru. Hosté hráli po celou dobu utkání velmi tvrdě a naši hráči nezůstávali pozadu, což si vynutilo střídání Zemacha, který si koledoval o červenou kartu. Utkání se pak už v úmorném vedru pouze dohrávalo a nic na tom nemohly změnit ani dvě branky Olomučan.

Statistika

Vavřinec – Olomučany 5:2 (5:0); 11. Manoušek (Zemach), 13. Březina (Michlíček), 15. Manoušek, 25. Fabiánek Jan (Kocourek), 37. Březina (Nečas); ŽK: Zemach

Sestava

Partyka – Vybíhal, Vágner, Fabiánek Jiří, Michlíček – Kocourek, Zemach, Fabiánek Jan, Cupák, Manoušek – Březina