Vyberte stránku

Tým přípravky TJ Vavřinec má od podzimní části letošní sezóny k dispozici nové dresy. Ty stávající jsou z roku 2009 a naši nejmenší hráči si už nové dresy zcela nepochybně zasloužili.

Přípravka má nové dresy
Přípravka v nových dresech

Svislé pruhy se vrací

Miniturnaj ve Sloupě v nových dresech
Miniturnaj ve Sloupě

Dresy s krátkým rukávem jsou od firmy Erima a jsou vyvedeny v kombinaci zelené a bílé. Trenýrky i stulpny jsou zelené. Design dresů dodržuje v našem klubu tradiční svislé zelené pruhy na bílém podkladu. Tento vzhled používá naše Tělovýchovná Jednota od svého založení ve čtyřicátých letech minulého století.

Partneři dresy uhradili

Na prsou nosí hráči logo sponzora Lahůdky Nečas, který společně se Zámečnictvím Pavel Novák nákup dresů dílem rovnoměrným uhradili. Zbylo i na nové tréninkové branky.

Přípravka už hraje

Starší přípravka se již v nových dresech představila v přátelském utkání s Černou Horou, i na miniturnaji ve Sloupě. Tam změřily naše naděje síly s týmem Sloupu a spojeným týmem Šošůvka/Vysočany.

Staré dresy jsou trochu menší velikosti a navíc se v průběhu let několik dresů poztrácelo. Chtěli jsme dresy větší a chtěli jsme jich více. Jejich nákup uhradili naši sponzoři Lahůdky Nečas a Zámečnictví Pavel Novák.

Tomáš Musil, předseda TJ Vavřinec

Za uhrazení nové sady dresů našim partnerům děkujeme a mladým sportovcům přejeme v nové sadě hodně úspěchů a krásných zážitků.

Souvislosti

Štítky