Vyberte stránku

Na hřišti ve Sloupě odehrála naše přípravka odvetné utkání s Adamovem. Na soupeřově půdě jsme vysoko zvítězili a stejný cíl jsme měli i doma. Oproti minulému zápasu jsme chtěli zejména zlepšit souhru a přihrávky. Hráči sice přestali přespříliš sólovat, ale pohledných akcí mohli předvést určitě víc. V utkání se blýskl čtyřmi brankami kanonýr Dominik Zmeko.

Do vedení jsme šli v páté minutě, když Dominik prokličkoval od půlky mezi soupeřovými obránci a přesně vystřelil. Druhou branku vstřelil hlavou Romča Moravec, po narážečce Matěje Kadlece a centru Kryštofa Blažka. Hned o minutu později už to bylo 3:0, když Matěj dorazil tvrdou ránu Radka Andrlíka. V 15. minutě nečekaně vystřelil s ostrého úhlu Dominik a bylo to 4:0.

Po přestávce se trefil Radek Andrlík, který hlavou usměrnil do sítě Nikův centr. Ve 36. minutě se opět prosadil Dominik, když dorazil míč odražený po střele z úhlu. Počtvté se Nik trefil střelou z dálky. V závěru hosté jen zkorigovali výsledek na 7:1 po akci a střele z pravé strany. Jediným naším smutným hráčem byl po i před vítězným duelem Lubošek Hruška, na kterého už nezbyl dres a do utkání tak nemohl nastoupit.

Vavřinec – Adamov 7:1 (4:0)

Branky: Dominik Zmeko 4, Roman Moravec, Matěj Kadlec, Radek Andrlík

Sestava: Zouhar – Kakáč, Andrlík, Pavlíček – Kadlec, Zmeko, Čachotská – Moravec R.

Střídající: Moravec O., Blažek, Slouka, Šamalík, Nečas, Kadlecová, Čejka, Elisek