Vyberte stránku

Poslední zápas podzimní části jsme odehráli na hřišti ve Sloupě proti Lipovci. První poločas zápasu jsme odehráli špatně. Hosté nám byli po celý zápas víc než zdatným soupeřem a během první půle si vytvořili několik dobrých příležitostí. Stejně jako naši střelci na druhé straně však míč do sítě nedostali. Sestava se měnila každých pět minut, ale ke zlepšení to příliš nevedlo.

Po poločase jsme se přeci jen trochu zvedli, ale první gól rozhodně nebyl výsledkem našeho tlaku nebo pěkné akce. Rohový kop Matěje Kadlece usměrnil do sítě patrně pozadím Radek Andrlík. Lipovec se nevzdával a hned za chvíli měli velmi dobrou šanci, když nám vysoký míč propadl před branku a na brankové čáře hasil Radek nedovoleně rukama. Penaltu však vyrazil Kája Zouhar a uhájil tak naše vedení.

Následovala naše silnější desetiminutovka, během které se projevilo hlavně zlepšení v záložní řadě, která do té doby tak trochu klopýtala za svým vysokým standardem. Nejprve Dominik Zmeko z dobře zahraného trestného kopu zvýšil na 2:0. Další branku Nik vypracoval pro Romana Moravce, který dával téměř do prázdné branky. Lipovec pak ještě dvakrát zahrozil, ale gól padl opět do jejich sítě. Roman Moravec skvěle vybojoval míč a předložil gólovou přihrávku Matěji Kadlecovi, který dával do prázdné – 4:0.

V obraně zdatně hasili šance soupeře Petr Kakáč a Mirek Slouka, kteří měli mnohem více práce než v jiných zápasech. Ondra Pavlíček dnes kočoval sestavou a vyzkoušel si všechny posty v záloze a krajní obranu.

Vavřinec – Lipovec 4:0 (0:0)

Branky: Andrlík, Zmeko, Moravec R., Kadlec

Sestava: Zouhar, Andrlík, Kakáč, Slouka, Pavlíček, Kadlec, Zmeko, Moravec R., Moravec O., Blažek, Šamalík, Nečas, Kadlecová, Čejka, Elisek