Vyberte stránku

V dalším zápase okresního přeboru zavítali naši muži na horkou půdu do sousedního Sloupu. Hojně zaplněné tribuny, kde měli vavřinečtí příznivci početní převahu, viděly v první půli zajímavé utkání. Na úzkém hřišti bylo k vidění nefalšované derby se vším všudy. Hra se odehrávala v rychlém tempu, byla plná osobních soubojů, k vidění bylo několik gólových příležitostí a jeden gól. Ten padl zhruba po čtvrthodině hry, kdy domácí krásným centrem našli za naší obranou nabíhajícího útočníka Nečase, který se nemýlil – 1:0.

Z Vavřineckých se dvakrát ocitl v dobré palebné pozici bojovník Tonda Moravec, ale síť za Mynaříkem nerozvlnil. Průběh prvního poločasu ovlivnila i zranění, už v úvodu střídal domácí Mikulášek, kterého nahradil Sekanina a vavřineckého Novotného nahradil Saša Musil.

Do druhého poločasu nastoupili naši hráči s odhodláním vyrovnat a porvat se o každý bod. Do gólové pozice se brzy dostal Miloš Dvořáček, ale neproměnil. To domácí si věděli v zakončení rady. Standartní situace zahrávali ostrými střílenými centry a při jednom takovém rohovém kopu míč propadl k domácímu hráči, jenž nebyl nikým atakován a zvýšil na 2:0. Jen o malou chvíli domácí zvýšili na 3:0 a bylo po zápase.

Vavřinečtí sice snížili po autovém vhazování Dvořáčka, když nejistého domácího gólmana překonal Libor Klimeš. Jiskřička naděje ale nehořela dlouho. Po standartní situaci přišel další gól v naší síti a bylo vymalováno. V závěru se ještě kopala penalta po jasném faulu na unikajícího Nečase, který byl zřejmě nejlepším mužem zápasu.

Statistika

Sloup – Vavřinec 5:1 (1:0); Klimeš (Dvořáček); ŽK Přikryl, Jelínek

Sestava

Musil T. – Slouka, Janíček, Jelínek, Novotný (8. Musil A.) – Dokoupil (75. Fabiánek Jan), Moravec A. (79. Kakáč), Burget, Prikryl Radim – Dvořáček, Klimeš