Vyberte stránku

V předehrávaném prvním jarním kole jsme změřili síly s týmem ze špice tabulky, Drnovicemi. Utkání se hrálo na škvárovém hřišti, protože travnaté hřiště na ASK není v dobrém stavu. Již po nedělním utkání se hromadily omluvenky od hráčů, z důvodů pracovních, zejména nás trápily omluvenky útočníků. Trenér Štolpa proto povolal dorostence, kteří už svou podzimní část sezóny dohráli v neděli. Do sestavy se vrátil Roman Přikryl a do branky se postavil Libor Novák, Tomáš Musil musel zastat post hráče.

V 1.poločase jsme s Drnovicemi drželi krok, bylo znát, že trojice ofenzivních hráčů o sobě dobře ví, ale šance jsme měli paradoxně my. Roman Přikryl si z ostrého úhlu nevěřil na přímou střelu a nahrával Radimu Manouškovi, který však míč nezpracoval a zcela volný před brankářem hostí svou šanci neproměnil. Poté měl na hlavě gól Tomáš Musil, ale jeho brankovou hlavičku neméně dobrým zákrokem zneškodnil hostující brankář. Hosté hráli co potřebovali, ale šance si nevytvářeli, naše obrana fungovala dobře. Nakonec jsme inkasovali, když šel na našeho brankáře zcela volný hráč a nadvakrát zakončil 0:1. Krásnou střelu vyslal i Roman Přikryl, ale opět velmi dobrý zákrok vysokého brankáře Drnovic. Za poločas jsme si zasloužili dát branku, ale štěstí se od nás odklonilo.

V 2. poločase měli více ze hry hosté. Z naší strany jsme neviděli žádné velké ohrožení branky hostů. Vyrovnání měl na noze Pavel Zmeko, ale svoji šanci prováhal. V samém závěru byl vyloučen Pavel Zmeko a delší dobu ho na hřišti neuvidíme, protože je v podmínce a pravidla jsou jasná. V závěru přidali hosté další branku a uzavřeli na konečných 0:2.

V dalším a zároveň posledním utkání podzimní části sezóny hostíme Letovice a to v neděli 1.11. v 13:30.

Vavřinec-Drnovice 0:2(0:1) žk:Slouka, čk:Zmeko

Sestava: Novák – Slouka(45.Michlíček), Rybář M., Burget, Rybář J. – Musil T., Přikryl Ro.(C), Cupák (82.Nečas A.), Fabiánek Jan, Musil A. – Manoušek(75.Zmeko)

Střídající: Kakáč, Nečas A. ,Fabiánek Jiří,Michlíček,Měšťan,Zmeko, Březina