Vyberte stránku

Ve druhém utkání v \“domácím\“ prostředí v řadě se dorostenci nepochlapili a podlehli Kotvrdovicím 1:2.

Tak jako v minulém zápase museli i tentokrát vavřinečtí mladíci dotahovat jednogólové vedení soupeře. Gól přišel zhruba po čtvrthodince hry po rohovém kopu. Hra dorostenců postrádala více přesnosti a pohybu, přesto měli míč na svých kopačkách častěji, ale nebyli se schopni dostat k zakončení. K úspěchu nevedly ani rohové kopy, byť se jejich zahrávání oproti minulým zápasům zlepšilo. Soupeř hrozil rychlými a nebezpečnými protiútoky. Několik minut před půlí se po ne příliš povedeném Zemachově pasu dostal míč k Březinovi, jenž si v koncovce zkušeně poradil – 1:1.

Po poločasovém střídání Zemacha s Cupákem, kteří měli být připraveni nastoupit za muže od začátku, se obraz hry nezměnil. Změnili jsme sice rozestavení na 4-4-2, ale k žádnému efektu to nevedlo. Naopak převahu měli spíše hosté a dokázali ji vyjádřit i gólem, který se později ukázal jako rozhodující. Dorost oslabilo zmíněné poločasové střídání, Jirka Fabiánek nebyl po zranění ještě v zápasovém tempu a někteří další hráči měli před zápasem pernou noc. O tréninkové morálce mladíků raději pomlčet. Dorostu chybí na jaře herní pohoda z podzimní části a ta bohužel nepřijde sama od sebe. Jedovnice se tak mohou těšit na lahodné sousto.

Statistika

Vavřinec – Kotvrdovice – 1:2 (1:1); 40. Březina (Zemach)

Sestava

Partyka – Nečas, Vágner, Cupák (46. Ševčík), Michlíček – Kocourek, Fabiánek Jiří (75. Suchomel), Zemach (46. Vybíhal), Fabiánek Jan, Manoušek – Březina