Vyberte stránku

Dnes v sobotu 13. listopadu 2010 proběhla v areálu výletiště a Hřiště brigáda zaměřená na podzimní úklid v kabinách, Parku a úpravu antukového hřiště.

\"…ALTERNATE

V Parku brigádníci vyhrabali spadané listí, odvezli je do přistaveného kontejneru, odmontovali lavičky a uskladnili je v altánku, proběhl úklid v prodejním stánku.

\"…ALTERNATE

Na budovách kabin a Klubovny u Krbu vyčistili sportovci okapy (po našem ryny).

\"…ALTERNATE

Dále proběhl úklid v kabinách, v hospodářské místnosti i kabinách domácích a hostí.

\"…ALTERNATE

Zřejmě nejviditelnější změna se udála na antukovém hřišti, které se brigádníkům za pomocí techniky podařilo prodloužit o zhruba 5 metrů, byla odstraněna lavečka a legendární empajr.

\"…ALTERNATE

Empajr bude do budoucna zřízen jako nasazovací, aby bylo možno zachovat tradici volejbalových srandamačů i Popouťového turnaje v nohejbalu. Po úpravě je nyní možné i pokračování přátelského silvestrovského turnaje v malém fotbale, jehož první ročník se loni tak vydařil.

\"…ALTERNATE

V samotném závěru proběhl i pokus o dosetí nejvytíženějších částí brankovišť.

Pro brigádníky byl zajištěn potřebný \“pitný režim\“, teplý čaj, káva i cigára v udírně. Kdo přišel nemohl litovat, neboť nálada mezi pracanty byla dobrá, bojová, sportovní a místy i žertovná.

Výbor TJ tímto děkuje všem sportovcům, kteří se brigády zúčastnili a pomohli. Vedení klubu se snažilo pro pracovníky připravit dobrý servis a snad se to i podařilo.

Seznam brigádníků

Aleš Blézl, Antonín Moravec, Roman Moravec, Romča a Ondra Moravcovi, Miloš Dvořáček, René Šindelka, Romča Šindelka, Antonín Nečas st., Jiří Vybíhal, Radek Štolpa (Vinja), Milan Zouhar, Radek Štolpa,

Roman Přikryl, Adam Ducký, Damien Vyšehrad, Ruda Meluzín, Radim Kočí, Michael Kočí, Pavel Nečas, Mojda Ditrich.

Na ty ostatní zbylo ještě práce dost, třeba sítě na brankách pořád ještě visí. Co s tím uděláme páni dorostenci a mužové?

Souvislosti