Vyberte stránku

V sobotu 25. března 2017 proběhla ve sportovním areálu jarní brigáda. Začala ráno v 8:00 a končila kolem 13 hodiny. Na brigádě jsme se zaměřili zejména na úklid. Přestože jsme shrabali listí v Parku už na podzim, dohrabali jsme zbytky spadaného listí, posbírali popadané haluze. Roznosili a namontovali jsme lavečky. Jarní úklid proběhl v klubovně, v kabinách, v prodejním stánku a na záchodech.

Už v týdnu napustili vodu v areálu Miroslav Kočí a Radim Přikryl. Ta se na zimu vypouští, aby nedošlo k jejímu zamrznutí.

Na hřišti jsme prohrábnuli zbytky sněžné plísně. Údržbou a očistou prošly branky, na které jsme navíc namontovali nové ocelové konzole držící napínací rám. Ty původní hliníkové už dosloužily. Pověsili jsme sítě, opravili sítě na tréninkových brankách, zametli na hlavní tribuně, provedli drobnou údržbu.

Jak můžete číst, práce jsme stihli opravdu hodně a to díky dobré účasti. Členy vedení klubu doplnili hráči, přidaly se i některé manželky a také početný zástup dětí, které si více než práce užili společných radovánek, ale to je také dobře. V areálu panovala příjemná jarní atmosféra, kterou podtrhlo slunečné počasí. Všem MOC DĚKUJEME!

Účastníci jarní brigády

Tomáš Musil, Radim Přikryl, Roman Přikryl, Jiří Vybíhal, Zdeněk Kakáč, Tomáš Kakáč, Ruda Meluzín, Aleš Blézl, Michaela Blézlová, Radek Horský, Jana Horská, Libor Novák, Pavel Zmeko, Petr Nowak, Tomáš Vrana, Vít Kovařík, Michal Rybář, Matěj Kadlec, Petr Kakáč, Lukáš Vymazal, Radim Manoušek, Jiří Fabiánek, Martin Hudec, Radek Štolpa