Vyberte stránku

muzi-podzim-2014V zimní přestávce došlo v kádru týmu mužů hned k několika změnám, tak se na ně pojďme podívat podrobněji.

Odchody

Směrem ven z klubu putovalo hned několik fotbalistů. Hostování předčasně ukončil Martin Sígl, který se vrací do domovské Olympie Ráječko a pomůže záložnímu týmu v boji o postup do Okresního přeboru. Martin patřil v podzimní části k našim nejlepším hráčům a v sestavě bude zcela nepochybně chybět.

Radim Kočí, který na podzim hostoval v Ostrově u Macochy si svoje působení v tomto klubu prodlouží. Do Ostrova hrajícího III. Třídu totiž odchází na dlouhodobé hostování. Radim je mladý a nadějný brankář, který potřebuje zápasové vytížení. Toho by se mu mělo v Ostrově dostat.

Dalším odcházejícím hráčem je Alexandr Musil. Ten loni nastupoval v našem záložním týmu. Nyní tento kreativní a ofenzivní záložník přestupuje do Kořence, hrajícího Okresní přebor.

Před uzávěrkou přestupů odešel na půlroční hostování do Vilémovic Tomáš Kakáč a Petr Vágner. Oba dva by měli ve vilémovickém B týmu dostat větší zápasové vytížení než v našem klubu.

Všem hráčům přejeme v jejich nových působištích hodně sportovních úspěchů.

Příchody

Do týmu mužů přichází hned čtveřice hráčů.

Lukáš Rychnovský by měl týmu pomoci v útočné fázi a přichází na půlroční hostování. Tento kreativní záložník nebo útočník je odchovancem Blanska a naposledy působil v Olomučanech.

Dalším novým hráčem je Radek Randula, který přichází z Ostrova u Macochy. Radek by měl pomoci zacelit mezeru v obraných řadách po odchodu Martin Sígla. Randula by měl  pomoci našemu týmu svými zkušenostmi nejen na hřišti, ale i v kabině, podobně jako Rychnovský.

Martin Gregor se vrací k velkému fotbalu po kratší pauze. I on je odchovancem FK Blansko a v minulosti nastupoval v Okresním přeboru za Blansko nebo Sloup, působil také v Lipovci.

Posledním novým hráčem v našem dresu je Tomáš Voráč, který přichází na půlroční hostování z Rozstání. Naposledy působil v záložním týmu Vilémovic.

Doufáme, že příchozí hráči budou pro tým oživením a posilou a dopomohou našim hráčům k lepším výkonům i výsledkům. Všem přejeme hodně štěstí!