Vyberte stránku

Úsobrno bylo dalším soupeřem ze samé špice tabulky, se kterým naši muži změřili své síly. Na velmi malém a nerovném hřišti šli domácí do vedení hned v 5. minutě, když po centru hlavičkovali přesně k tyči. Vavřinecká odpověď na sebe ale nenechala dlouho čekat. Moravec vysunul do brejku Dvořáčka a ten si s ledovým klidem přehodil domácího gólmana. Nečekaný obrat se našim hráčům podařil ve 12. minutě, když Moravec křižnou střelou zvýšil na 1:2.

V Úsobrně ale góly padají a nenechaly na sebe dlouho čekat. Domácí zatlačili naše hráče do defenzivy. Několik situací vyřešil gólman Musil, ale do přestávky se domácím přece jen podařilo vyrovnat.

Po změně stran zvýšili domácí obrátky. V 55. minutě poslal Úsobrno do vedení Bárta. V 60. minutě se nepohodla trojice Konečný, Přikryl, T. Musil a Bárta jejich zaváhání potrestal – 4:2. Jiskřičku naděje vykřesal v 63. minutě z přímého kopu Jan Konečný, ale domácí kanonýr Bárta byl při chuti a v 70. minutě pečetil výsledek na konečných 5:3.

Utkání nedohrál Jiří Novotný, jenž musel s roztrženým obočím vyhledat lékařskou pomoc.

Statistika

Úsobrno – Vavřinec 5:3 (2:2); 8. Dvořáček, 12. Moravec, 63. Konečný

Sestava

Musil T. – Konečný – Přikryl, Vybíhal, Šindelka – Zmeko, Moravec R., Novotný (60. Hrazdíra), Musil A. – Hebelka, Dvořáček