Vyberte stránku

V bojovném a svižném utkání jsme domácí béčko Olešnice nedokázali přehrát zejména díky jejich výbornému pohybu. V první půli byla hra vyrovnaná, přesto jsme se dostali k nebezpečnému zakončení jako první. Miloš Dvořáček zatáhl míč po křídle a centroval do vápna, kde jsme však míč přes les domácích nohou nedokázali propasírovat do sítě. Další dobrou příležitost připravil Dvořáček pro Romana Moravce, který bohužel branku netrefil.

V 31. minutě, kdy zrovna nepříjemně rostla aktivita domácí útočné vozby, nás však šikovnou tečí poslal do vedení Svaťa Šindelka. Po pěkném Konečného centru z půlky hřiště dokázal předskočit jak domácího obránce, tak i brankáře a bylo to 0:1! Domácí Olešnice však nezůstávala v ničem pozadu a záhy vyrovnala. Nejprve se po pěkném sklepnutí od nehlídaného kapitána dostal k nepřesnému zakončení jeden z domácích útočníků. Pak už ovšem vzal odpovědnost na sebe dobře hrající domácí kapitán a zužitkoval hlavou přesný centr z levé strany.

Druhá půle začal dobře pro nás, ovšem své akce jsme nezakončili buď přesně nebo vůbec. Na střílený centr na zadní tyči nedosáhl v dobré pozici aktivní Olda Hrazdíra, stejně dopadl Šindelka. Hra byla nadále vyrovnaná a domácí likvidovali naše kolmé přihrávky vcelku bez obtíží. Naopak to byli domácí, kdo se začali tlačit dopředu.

Ve velké šanci z pravé strany pálil do nohou vavřineckého brankáře jeden z domácích záložníků. V závěru pak po chybě na naší levé straně postupoval sám další domácí hráč, který však míč napálil přímo do brankáře. Když v závěru vyšla na prázdno i naše snaha o zvrat skóre, skončilo utkání spravedlivoou remízou. Poprvé za nás nastoupil i Pavel Králík, posila z divizní Rájce. Po delší pauze zaviněné především zraněním na něm však byla patrná nerozehranost. Přesto je pro nás příslibem pro další utkání.

Olešnice \“B\“ – Vavřinec 1:1 ; Šindelka

Musil T. – Konečný – Novotný, Moravec A., Zmeko – Burget (Nečas), Moravec R., Šindelka, Hrazdíra – Dvořáček, Králík (Musil A.)

Nenastoupili: Kakáč, Slouka, Šebela, Horský