Vyberte stránku

Poslední dobou je skládání vavřinecké fotbalové jedenáctky spíše horor než potěšení neboť vavřinecký tým připomíná spíše lazaret než uskupení sportovců. A proto ani tentokrát neplatilo, že vítězná sestava se nemění. Oproti tradičním marodům chyběl navíc Jiří Rybář, který si v zápase proti Rudici natrhl stehenní sval a do Olešnice nedorazil ani Randula s Růžičkou.

Na postu stopera tak nastoupil Jiří Fabiánek a vlevo Antonín Nečas. Dlužno podotknout, že oba dva hráli velmi dobře, ostatně jako celý tým. Vavřinečtí se totiž od úvodu snažili o hru po zemi a to se jim dařilo. Domácí sice vysouvali napadání, ale i s tím jsme si dovedli poradit. Pohříchu jsme se nedostávali do zakončení a brankových příležitostí, neboť záložní řada nedokázala s Přikrylem na hrotu najít společnou řeč.

Gól do šatny jsme dostali po standartní situaci, když na druhé tyči zůstal úplně volný domácí hráč.

Po poločasové domluvě a změně stran měl velkou příležitost Radim Přikryl, ale gól nedal. Domácí přidali gól po čtvrthodince druhé půle, když nováčkovskou daň zaplatil Jiří Fabiánek a namísto odkopu míče do kopřiv se snažil v těžké situaci míč přihrát – 2:0.

Třetí gól přidali domácí v závěru a chvíli po něm mohl vstřelit čestný gól i Marek Hudec, ale domácí gólman byl proti.

Statistika

Olešnice – Vavřinec 3:0 (1:0); Rozhodčí: Kovář, Stria, Pospíšil

Sestava: Musil – Michíček, Fabiánek Jiří, Přikryl Roman (c), Nečas – Slouka (60. Hudec), Fabiánek Jan, Novák (75. Voráč), Kovařík – Rychnovský, Přikryl Radim