Vyberte stránku

Pod novým trenérem Romanem Šindelkou zahájili muži přípravu na jarní část sezony výběhem v sobotu 12.1. Dnes absolvovali druhý trénink, zaměřený na fyzickou kondici a účast je zatím v rámci možností ucházející. Problémem jsou jen velmi špatné terény. V blízké době si muži spestří přípravu tréninkem na kvalitnějším umělém povrchu a také v hale. Trenér si přeje v rámci přípravy sehrát více přípravných utkání než zde bylo dříve zvykem a také by uvítal kvalitnější soupeře.

Družstvo dorostu se připravuje pod vedením Radka Štolpy již od 5.1. Víkendové treninky jsou zaměřeny jak jinak než na fyzičku a náplní jsou tedy tradiční \“procházky Moravským krasem\“. Každé pondělí navíc naši dorostenci pilují práci s míčem v tělocvičně ve Sloupě. V rámci přípravy trenér Štolpa přihlásil tým na halový turnaj do Letovic, kde se dorostenci budou potýkat i se soupeři z vyšších soutěží.

Družstvo přípravky se pod vedením trenérů Reného Šindelky a Jiřího Kakáče schází každou středu. Naši nejmenší zatím trénují pouze v hale a dá se říct, že zimní přestávku ani neměli. Trénovat začali jen dva týdny po posledním podzimním zápase a na jaro tedy budou připraveni více než dobře.

Příprava je tedy v plném proudu a jedinými nepříjemnostmi je nepřející počasí a dlouhodobý výpadek elektrického proudu v kabinách, který se od Vánoc stále nepodařilo vyřešit.