Vyberte stránku

TJ Vavřinec oslaví 80. let
TJ Vavřinec oslaví 80. let

V sobotu 23. července 2022 oslaví Tělovýchovná jednota Vavřinec 80. výročí založení sportovního oddílu. No a jak jinak by mohl fotbalový klub oslavit své výročí lépe, než kopanou.

Utkání mládeže

Program oslav začíná v sobotu ve 14 hodin, kdy si na travnatém hřišti ve Vavřinci zahrají mládežníci. Těšit se můžete na kategorie žáků a přípravky.

Utkání mužů

Hlavním bodem bude utkání mužů všech věkových kategorií, které je plánováno na 16 hodin. K vidění tak budou nejen současní, ale také bývalí fotbalisté ve věku starších a ještě starších pánů. Na rozdíl od minulých oslav to tentokrát bude fotbal od vavřineckých pro vavřinecké.

Program doplní dovednostní soutěže, ve kterých můžete získat věcné ceny. K poslechu i tanci bude hrát reprodukovaná hudba a tak jak je ve Vavřinci zvykem, bude připraveno i občerstvení. Kromě alkoholických a nealkoholických nápojů budou připraveny i pochotuky z udírny.

Součástí oslav bude i výstava fotografií zachycujících historii našeho klubu. K nahlédnutí bude také zázemí fotbalového klubu.

Touto cestou bychom rádi pozvali všechny bývalé i současné fotbalisty, všechny občany naší krásné sloučené obce Vavřinec a samozřejmě všechny fanoušky. Přijďte se pozdravit s přáteli, které jste dlouho neviděli nebo zavzpomínat na sportovní úspěchy a neúspěchy. Vstupné je zdarma. Moc se na Vás těšíme!

Souvislosti