Vyberte stránku

Po dlouhé zimní přestávce a zimní přípravě vstupují do jarní části vavřinečtí muži.

V kádru mužů došlo v zimní přestávce k několika změnám. Z klubu odešel Václav Šebela a Pavel Králík, kterým skončilo hostování a vrátili se do svých mateřských klubů. Dalším odcházejícím je Oldřich Hrazdíra, který byl vedením klubu uvolněn na vlastní žádost a v jarní části bude hostovat v Bořitově. Olda je naším kmenovým hráčem, v podzimní části nastoupil ke třinácti zápasům. V jedenácti zápasech nastoupil v základní sestavě, dvakrát zasáhl do hry z lavičky. Vstřelil jednu branku a na tři další přihrál.

Do klubu naopak přicházejí Libor Klimeš a Roman Šindelka z Aposu Blansko, taktéž na půlroční hostování. Jak už jistě víte, právě Roman Šindelka je novým trenérem týmu mužů.

V zimní přípravě mužstvo odehrálo hned několik přípravných zápasů. Postupně prohrálo v Blansku s Aposem B 0:2, porazili starší dorost Aposu Blansko 4:2, Sloup 9:4, Drásov 2:1 a na závěr prohráli s Rudicí 1:4. Přípravný zápas proti Olomučanům byl pro špatný terén zrušen.

Prvním soupeřem, který mužům stojí v cestě za vítězstvím v soutěži, je Kunštát B. Zápas začíná dnes v 15 hodin, odjezd autobusu je z Vavřince z návsi ve 13:30 a pro všechny fanoušky je zdarma.