Vyberte stránku

Autor: Petr \“Pedro\“ Vágner

Do utkání vstoupili naši dorostenci s myšlenkou odvézt si z horké Doubravické půdy alespoň bod. Před utkáním se vavřinečtí nestačili ani řádně rozcvičit ,a tak nebylo divu, že začátek utkání opanovali domácí. Vytvořili si jednu střeleckou pozici ovšem projektil mířený od jednoho z doubravických hráčů mířil vedle Suchomelovy branky. Poté náš tým vyrovnal hru a dokázal držet s domácím týmem krok. Střelecký pokus Březiny dokázala vytěsnit obrana Zemachova střela nedošla ani do brány. Hosté hrozili zejména po pravé straně po výborné spolupráci v podání Zemacha, Kocourka a Cupáka, kteří dávali skvělé míče osamocenému Březinovi. Ten se ale proti doubravické obraně nemohl prosadit.

I přesto bylo v obraně mnoho nepřesností. Jedno z nich je i špatná domluva mezi dvojicí Vágner-Suchomel, po které se míč jen těsně nevešel do brány. Ve 30. minutě přišla další chyba- po špatné přihrávce Vágnera šel sám na hostujícího brankáře útočník Doubravice a ten se už nemýlil a poslal míč k pravé tyči – 1 – 0.

Do konce první půle už si hosté žádnou velkou chybu nepřipustili a domácí tým zatlačili na jejich polovinu. Hrozili jsme ze skvělých rohových kopů, které zahrával „Anty“ Nečas, a také z několika málo střel zpoza velkého vápna v podání Zemacha a Fabiánka. A tak jsme šli do kabin se ztrátou jednoho gólu.

Do druhého poločasu šel náš tým s myšlenkou na smazání jednobrankového náskoku domácích. Také jsme začali o mnoho lépe než první dějství a soupeře jsme opět poněkud zatlačili. Největší šance na změnu skóre přišla v 55. minutě. To po úniku „Antyho“ Nečase po levé straně a centru Zemacha trefil v tísni Ivo Cupák jenom brankovou konstrukci. Přišli další rohy Nečase, závary před doubravičkou bránou, ale nic z toho nebylo.

Poté začali domácí vyrovnávat hru v podobě standartních situací. Ale rohové kopy nezahrávali příliš dobře, takže jsme vyráželi do rychlých protiútoků, ze kterých jsme nic nevytěžili. A tak v 75. minutě zvýšili domácí na 2 – 0. To se po centru z levé stany netrefil ideálně doubravický záložník míč, na který si Suchomel šáhl, ale skončil za jeho zády. Po tomto okamžiku myšlenka na bod pomalu uhasínala.

V 83. minutě proběhlo střídání- na hřiště se dostal Ševčík, kterého pustil „okopaný“ Kočí. To už ale žádnou změnu ve skóre nezpůsobilo a tak jsme odjeli z Doubravice bez bodu.

Doubravice : Vavřinec – 2:0 (1:0)

Suchomel – Vágner – Cupák, Nečas P., Michlíček – Fabiánek – Kocourek, Kočí (83. Ševčík), Zemach, Nečas A. – Březina