Vyberte stránku

V zápase s naším sousedem v tabulce jsme byli lepším týmem hlavně v prvním poločase. Ve druhém se hra postupně vyrovnala a na řadu přišel karetní mariáš po sérii faulů, díky nimž se hra rozkouskovala. Přestože jsme šancí na vstřelení gólu měli víc než dost, soupeř si nakonec odvezl bod za bezbrankovou remízu.

V úvod poločasu to vypadalo na jednoznačný průběh zápasu. Drnovičtí byli vepředu zcela bezzubí a vzadu dělali chyby po nichž jsme se dostávali na dostřel jejich branky. Vypracovali jsme si řadu šancí, gólu jsme se však nedočkali. Dvakrát pálil na branku Dvořáček, jeden pokus vyslal Tonda Moravec, bez úspěchu. Trestný kop Klimeše zazvonil na břevno a lob Romana Šindelky brankář se štěstím vyrazil před branku. Po průniku dobře hrajícího Janíčka po levé straně, pálil opět neúspěšně Moravec. Z dobré pozice přestřelil opěrkou i René Šindelka.

Hosté měli v první půli jednu větší šanci, když se po chybě na pravé straně a střele k tyči protáhl jinak promrzlý domácí brankář. Ve druhé půli se hosté snažili začít aktivně, do našeho vápna se ale neprobili a hra se postupně přesunula pouze mezi šestnáctky obou soupeřů. O kolik ubylo šancí, o tolik více přibylo ostrých faulů. Hezká hra z první půle byla ta tam a na hřišti se jiskřilo. Takzvaní hostující fanoušci přidali na vulgaritách, rozhodčí nestíhal tahat karty a hráči řečnili na celé kolo.

Tuto komedii mohly rozseknout šance, které se zrodily na obou stranách. Hosté pálili přes bránící hráče přesně k tyči, Musil vyrazil na roh. Na druhé straně se po přihrávce Romana Šindelky prodral za obranu Toník Moravec, netrefil však branku. Závěr utkání už připomínal spíše pouliční bitku a za zmínku tedy příliš nestojí. Naše střídání chvíli před koncem oživení vůbec nepřinesla, a tak jsme se s Drnovicemi rozešli bez branek. Legraci jsme si tedy užili až po zápase při hledání ztracené obuvi Saše Musila.

Vavřinec – Drnovice u Lysic 0:0

Sestava: Musil T. – Burget – Janíček, Klimeš, Slouka – Moravec, Šindelka, Hebelka (Přikryl), Šindelka (Musil A.), Dokoupil – Dvořáček (Gryc)

Nenastoupil: Kakáč Tomáš, Partyka Kamil